17.08.2021

Suomen kansallisooppera ja -baletti sr hakee näytäntötyöntekijöitä

Suomen kansallisooppera ja -baletti sr hakee näytäntötyöntekijöitä määräaikaisiin tai toistaiseksi voimassaoleviin, tuntipalkkaisiin työsuhteisiin 1.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan

Valaistusosastolla tehtäviisi kuuluvat valokaluston sekä kuvateknisen laitteiston pystytys ja purku esityksissä ja näyttämöharjoituksissa, sisältäen mm. heitinten varustamisen, ripustuksen ja kytkennän. Tehtäviisi sisältyy myös seuraajaheittimen ohjaamista sekä muita esityksiin ja harjoituksiin liittyviä tehtäviä.

Näyttämöosastolla tehtäviisi kuuluvat ooppera- ja balettiteosten lavasteiden pystytys ja purku harjoituksissa ja esityksissä, lavasteiden kuljetus ja varastointi, esityksen aikana tapahtuvat vaihdot ja toiminnot sekä erilaisten esityslaitteiden hallinta.

Edellytämme sinulta alan soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta valaistus- ja näyttämötehtävistä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tuntipalkkaiset työntekijämme paikkaavat sairaustapauksista ja tilapäisistä ruuhkahuipuista aiheutuvaa työvoiman tarvetta. Työaika on 0-40 h/vk tarvittaessa töihin kutsuttava.

Apulaisnäyttämöpäällikkö Erkki Wrangén antaa tehtävästä lisätietoja 19.8.2021 – 20.8.2021 numerossa 040 757 3727.

Pyydämme sinua jättämään hakemuksesi 27.8.2021 Kansallisoopperan ja -baletin www-sivuilla (oopperabaletti.fi) olevaan sähköiseen rekrytointijärjestelmään.

Lue lisää: Avoimet työpaikat – Ooppera – Baletti (oopperabaletti.fi)

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat