23.05.2023

Performing HEL rekisteröidy 2023

Suunnitteletko esittävän taiteen ohjelmistoja? – Performing HEL on suunnattu myös kotimaisille teatteri- ja festivaalijohtajille

In English

Neljättä kertaa järjestettävä Performing HEL showcase on tarkoitettu kansainvälisille ja kotimaisille ohjelmistosta vastaaville niin teattereissa, kulttuuritaloissa kuin festivaaleillakin. Ohjelma koostuu teospitchauksista, demoesityksistä sekä täyspitkistä esityksistä.

Performing HEL:in ohjelmistossa nähdään yhteensä 20 taiteilijaa ja ryhmää. Lisäksi avajaispäivänä järjestetään seminaari, jossa pureudutaan esittävän taiteen digitaaliseen tulevaisuuteen.

Monipuolinen ja ajankohtainen ohjelmisto antaa ainutlaatuisen näkymän kotimaisen esittävän taiteen nykyhetkeen ja tulevaan. Tanssi, sirkus ja teatteri sekä esittävän taiteen  odottamattomatkin yhdistelmät ovat edustettuina ohjelmistossa laajasti.

Showcase järjestetään hybridinä - osallistujilla on mahdollisuus osallistua tapahtumaan joko paikan päällä Helsingissä tai etänä verkossa. Huomioithan kuitenkin, että onlineohjelma on rajatumpi.

Performing HEL tarjoaa mahdollisuuden tutustua esitysten ja taiteilijoiden lisäksi kotimaisiin ja kansainvälisiin kollegoihin!

Rekisteröidy nyt!

Performing HEL järjestetään 31.8.–3.9.2023 Helsingissä.


Performing HELin järjestävät Sirkuksen ja tanssin tiedotuskeskus sekä TINFO ja yhteistökumppaneina toimivat Helsingin Juhlaviikot, Kansallisteatteri, Espoon kaupunginteatteri sekä Svenska Teatern.

Performing HEL -katselmusta ovat tukeneet Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Euroopan Unionin NextGenerationEU -hanke.

Sinua voisi kiinnostaa

Tapahtumat Ilmoitukset