06.04.2022

TTS-lehti 2 2022

Suuri musikaalinumero on ilmestynyt 

Miten musiikkiteatteri voi Suomessa tällä hetkellä? Teatteri&Tanssi+Sirkus -lehti paneutuu tähän ihanan työlääseen ja yleisön rakastamaan lajiin.
 
Mikä on musiikkiteatterin tila tällä hetkellä? Kokeneet musikaaliohjaajat Marco Bjurström ja Samuel Harjanne kertovat, kuinka musikaaleista tulee ihania. Kuinka musikaalikoreografin työtä voisi kehittää? Kuinka lapsista tulee musikaalitähtiä oululaisessa Billy-koulussa? Teatteri&Tanssi+Sirkus -lehden suuri musikaalinumero on ilmestynyt.
 
Lehdessä 2/2022 pureudutaan myös esitysten tekoprosesseihin ja työoloihin: millaisia haasteita taiteellisen työn ja esitysten tekemiseen kuuluu? Kuinka tuottaja tekee työtään? Turun kaupunginteatterin johtaja Mikko Kouki ja toimitusjohtaja Arto Valkama kertovat, kuinka teatteria kannattaa johtaa kaksin. Rankoista teoksistaan tuttu Susanna Leinonen kertoo, miten työtä tehdään tinkimättömästi myös amatööriryhmän kanssa. Miten 00100ensemblen osallistava Hysteria-esitys syntyi sokkeloiseen tilaan?  
 
Arvioissa mm. Q-teatterin Eriopis, Espoon kaupunginteatterin Armageddon, Teatteri Hevosenkengän Vampyyrivaarin tarinoita ja Suomen kansallisbaletin Sibelius-baletti. 
 
 
 

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset