21.01.2021

TINFO mentorointi

TINFOn kansainvälisen liikkuvuuden neuvontapiste korona-aikana  

Liikkuminen on rajoitettua, mutta ajatukset liikkuvat vapaasti. ”Panta rhei”, tuumasi jo Herakleitos. Suunnitelmia tehdään ja toimintaa kehitetään. Missio on, visiot tarkentuvat. Kun kansainvälinen toiminta on elimellinen osa ryhmänne toimintasuunnitelmaa 2021-2022 ja kaipaatte sparrausapua, niin TINFO on valmis.   

TINFOn kansainvälisen liikkuvuuden neuvontapiste on avoin palvelu kaikille teatterintekijöille. Aiheina voivat olla esimerkiksi esityksen vieminen ulkomaille ja niihin liittyvät tuotantotyökalut (budjetit, tekijänoikeudet, henkilökohtaiset apurahat, ryhmien avustukset, sopimukset, jne). Soitelkaa, niin katsotaan riittääkö jo puhelu vai valitaanko muu väline tai tapa (zoom/teams/skype/tms): 050 359 0861 / Hyde. Sähköpostitsekin saa lähestyä (vaikka asiaan liittyvien liitteiden kera – vastaan parissa päivässä): jukka.hyde.hytti[at]tinfo.fi.  

Mentorointi on kahden teatterialan ammattilaisen välistä vuorovaikutusta, joka toteutetaan mentoroitavan eli aktorin tarpeiden mukaan (tavoitteena vähintään 1+1 kohtaamista, à 2 h). Kohteina kansainväliset hankkeet (teatterialan katselmukset, tuotantoresidenssit), esitysvienti, kiertueet, yhteistuotannot, sopimukset ja vientihankkeiden budjetoinnit. Mentorointi on tarkoitettu lähinnä tuottajille, taiteellisille johtajille, festivaalijohtajille, managereille ja agenteille. Sovitaan milloin ja millä virtuaalialustalla (zoom/teams/skype/tms): jukka.hyde.hytti[at]tinfo.fi.

Sinua voisi kiinnostaa

Kansainvälisyys Ilmoitukset Korona