15.12.2021

TRIPIT: Avalokiteshvara Superclusters -tuotannon työryhmä

TRIPIT! -Toisissa tiloissa harjoitefestivaali

AVARUUS

Lauantaina 22.1. klo 11-16 Esitystaiteen Keskuksella, Suvilahdessa
(2.krs, Puhdistamo, rakennus 6, Kaasutehtaankatu 1, Helsinki)

Toisissa tiloissa -ryhmän legendaariset TRIPIT! järjestetään pitkästä aikaa Suvilahdessa, jos koronatilanne tammikuussa edelleen sen sallii. TRIPIT! -harjoitefestivaalilla ryhmä toteuttaa harjoitteitaan yhdessä yleisön kanssa. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan, aikaisempaa kokemusta ryhmän työskentelystä ei tarvita. Tällä kertaa harjoitefestivaalin teemana on avaruus. 

Voit tulla koko päiväksi tai tekemään yksittäisiä harjoitteita.

Tarjoamme päivän ensimmäisen TRIPIT! -harjoitteen osallistujille ilmaiseksi.
Osallistumismaksu seuraaviin harjoitteisiin on 2 euroa / harjoite ja 8 eurolla saat tehdä niin monta harjoitetta kuin jaksat. Varaa mukaan käteistä ja mukavat liikkumisen mahdollistavat vaatteet. Päivän aikana tarjotaan yhteinen kasvislounas.

Suosittelemme maskin käyttöä ja noudatamme Covid-19 yleisöturvallisuusohjeita. 

Harjoite-menu paljastetaan Facebookissa sekä nettisivuillamme harjoitefestivaalia edeltävinä päivinä. Silloin myös päivitämme sivuillemme mahdolliset koronatilanteesta johtuvat rajoitukset.

Toisissa tiloissa -ryhmä on vuodesta 2004 kehittänyt kollektiivisia ruumiillisia muodonmuutostekniikoita, joiden avulla ihmiset pääsevät kokemukselliseen yhteyteen ei-inhimillisten ilmiöiden ja olomuotojen kanssa. Vuosien varrella erilaisia harjoitteita on kehitetty jo toista sataa. Yhdessä tehtävät harjoitteet ovat helppoja ja nautinnollisia. Ne vapauttavat osallistujan ainakin hetkellisesti ihmisen hahmosta ja identiteetistä. 

Tule muuttumaan kanssamme!

Lisätiedot: info(a)toisissatiloissa.net / p. 040 963 5442

Lue lisää Tripeistä 
Tapahtuma myös Facebookissa

Sinua voisi kiinnostaa

Festivaalit Tapahtumat