01.06.2022

Taide ja vammaisaktivismi -paneelikeskustelu

Taide ja vammaisaktivismi -paneelikeskustelu

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan paneelikeskustelua Taide ja vammaisaktivismi lauantaina 4.6. klo 15.30-16.30 CrossOver-festivaalille! Keskustelua voi seurata paikan päällä Helsingin Musiikkitalon Ravintola - Klubilla tai Eucrea Finlandin Youtube-striimistä!

Tänä vuonna CrossOverin paneelikeskustelussa pureudutaan taiteen ja vammaisaktivismin välisiin yhteyksiin. Miten vammaisaktivismi voi näkyä taiteessa? Voiko taiteella vaikuttaa? Miten taiteilijan ja aktivistin roolit ja identiteetit yhdistyvät toisiinsa?

Keskustelemassa ovat taiteilijat Julianna Brandt, Sami Helle, Isa Hukka sekä Mika Leminen (MC Cepari). Keskustelun vetää taidehistorioitsija, kuraattori ja tuottaja Marianne Savallampi.

Paneelikeskustelun kieli on suomi. Lisäksi pyritään järjestämään viittomakielen tulkkaus ja kirjoitustulkkaus. Musiikkitalon Ravintola - Klubi on esteetön. Sisäänkäynti Ravintola - Klubiin Musiikkitalon Kansalaistorin puoleisesta ovesta.

Keskustelu toteutetaan Koneen Säätiön tuella ja sen järjestävät yhteistyössä Helsingin yliopiston Vammaisaktivismia tekemässä -tutkimushanke sekä Kulttuuria kaikille -palvelun Tilaa taiteilijuuteen – vammaisten ja viittomakielisten taiteilijoiden yhdenvertaisuus -hanke. CrossOver-festivaalin järjestää Kulttuuriyhdistys Suomen Eucrea ry.

CrossOver-festivaali

Tarjolla upea kattaus ohjelmaa, josta voit tulla nauttimaan paikan päälle Musiikkitalon Ravintola-Klubille tai seurata Youtubesta Eucrea Finland -kanavalta striimattuna.
 
Osoite: Musiikkitalon Ravintola-Klubi,
Kansalaistori 2G, 00100 Helsinki
Esteetön oma sisäänkäynti ja esteettömät tilat.
 
Ohjelma
klo 14.15-15.00 Esiintyjän energiankäyttö -workshop, Johanna Nonna Mattila
klo 15.30-16.30 Taide ja vammaisaktivismi -paneelikeskustelu
klo 17.00 Festivaalin avaus
klo 17.15 Reetta Aholainen, musiikkia
klo 17.45 Lilu, burleskiesitys
klo 18.00 Sanni Purhonen, runoutta
klo 18.30 MC Cepari, rap musiikkia
klo 19.00 Nastja Säde Rönkön videoteos
klo 19.15 Tanssijamit
 
Tapahtuman tuottaa:
Kulttuuriyhdistys Suomen Eucrea
Lisätiedot: eucreary@gmail.com

 

Sinua voisi kiinnostaa

Festivaalit Tapahtumat