26.08.2021

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu hakee AV-​mestaria

Haemme nyt Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun palveluyksikköön AV-mestaria toistaiseksi voimassa olevaan 50-prosenttiseen työsuhteeseen 1.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Lisäksi haemme Taideyliopiston Kuvataideakatemiaan AV-mestarin 50-prosenttista sijaista ajalle 1.10.2021-15.9.2022. Ajalla 1.10.2021-15.9.2022 tehtävä olisi näin ollen 100-prosenttinen.

Tehtävät

Teatterikorkeakoulun palveluyksikön AV-mestarin tehtävä sijoittuu valon ja äänen koulutusohjelmien yhteyteen. Pääasiallisena tehtävänä on koulutusohjelmien toiminnan tukeminen pedagogiset ja tutkimukselliset tavoitteet huomioon ottaen.

AV-mestari vastaa ensisijaisesti Teatterikorkeakoulun valo- ja äänisuunnittelun koulutusohjelmien tukipalveluista, käytön koordinoinnista ja opastuksesta sekä kuljetuksista. AV-mestari opastaa ja perehdyttää opiskelijoita ja muita toimijoita laitteiden käytössä. Tehtävä sijoittuu valo- ja ääniryhmään, jossa toimii kaksi AV-mestaria, AV-suunnittelija, kaksi äänisuunnittelijaa ja kolme valosuunnittelijaa.

Lisäksi sijaisen tehtäviin ajalla 1.10.2021 – 15.9.2022 kuuluu Kuvataideakatemian av-kaluston lainaustoimintaa, kaluston käytönopastusta ja opetuksen teknistä tukea. 

Mitä odotamme

AV-mestarin tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa alan koulutusta tai vahvaa kokemusta esitystekniikan laitteistoista. Lisäksi kokemus Dante-audioverkoista on tehtävässä tarpeen.

Menestyäkseen työssä AV-mestarilla on oltava organisointikykyä ja suunnitelmallisuutta, tiimityöskentelykykyä ja joustavuutta. Työssä tarvitaan hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Eduksi katsotaan B-ajokortti, kokemus esitysten ja tapahtumien toteutuksista sekä kokemus oppilaitosympäristössä työskentelystä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset ja haastavat tehtävät taiteen uusimpien virtausten parissa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen, joustavat työajat sekä kattavan työterveyshuollon ja muita henkilöstöetuja.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuuskehikon tasolle 6-7, jolloin kokonaispalkka on noin 2300- 2700 euroa/kk.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi liitteineen pian, kuitenkin viimeistään 30.8.2021 sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Saat lähetyksen jälkeen vastaanottokuittauksen (kannattaa tarkistaa myös sähköpostin roskapostikansio käyttäjätunnusviestin osalta, jos viestiä ei ole saapuneissa viesteissä).

Lisätietoja

Teatterikorkeakoulun tehtävästä antaa Kaj Wager, 0400-792011, etunimi.sukunimi@uniarts.fi

Kuvataideakatemian tehtävästä antaa Samppa Murtomäki, etunimi.sukunimi@uniarts.fi

Ilmoitus Taideyliopiston verkkosivulla

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat