04.02.2021

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu hakee opetuksesta vastaavaa varadekaania

Tehtävät

Opetuksesta vastaava varadekaani johtaa Teatterikorkeakoulun opetuksen kehittämistä ja vastaa opetukseen liittyvien strategisten hankkeiden kehittämisestä. Lisäksi opetuksesta vastaava varadekaani:

  • toimii opetusneuvoston puheenjohtajana
  • toimii dekaanin ensisijaisena sijaisena tämän ollessa estynyt hoitamaan tehtäväänsä
  • osallistuu kansainväliseen tutkimusyhteistyöhön
  • edustaa Teatterikorkeakoulun opetusta Taideyliopiston varadekaanitapaamisissa ja muissa vastaavissa elimissä
  • toimii yhteisen opetuksen keskuksen johtajana.

Tehtävän vaatimukset

  • Edellytämme hakijalta asiantuntemusta ja kiinnostusta teatteri- ja tanssitaiteen kandidaatti- ja maisteritutkintojen kehittämiseen.
  • Edellytämme erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä hyvää kielitaitoa.
  • Eduksi katsomme akateemisen johtamiskokemuksen, esimieskokemuksen sekä esittävien taiteiden syvällisen tuntemuksen sekä ammatillisen kansainvälisen verkostoitumisen.

Hakeminen

Tehtävästä kiinnostuneita pyydetään jättämään vapaamuotoiset hakemuksensa palkkatoivomuksineen sähköisen e-rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 28.2.2021.  Hakemuksesta saa sen jättämisen jälkeen vastaanottokuittauksen (kannattaa tarkistaa myös sähköpostin roskapostikansio käyttäjätunnusviestin osalta, jos viestiä ei ole saapuneissa viesteissä).

Dekaani Maarit Ruikan tukena rekrytoinnissa toimii rekrytointiryhmä, joka haastattelee hakijat. Lisäksi hakijoita kuullaan Taideyliopiston yhteisölle avoimessa tilaisuudessa Teatterikorkeakoulussa. Tilaisuudessa yleisöllä on mahdollisuus esittää hakijoille kysymyksiä. Varadekaanin nimittää rehtori Kaarlo Hilden dekaanin esityksestä. Ennen esityksensä tekemistä dekaani kuulee Teatterikorkeakoulun johtokuntaa.

Tehtävän kesto

Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen. Tehtävä alkaa 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan ja on kestoltaan kolmesta viiteen vuotta.

Lisätietoja: Dekaani Maarit Ruikka, maarit.ruikka@uniarts.fi, 050-5812649.

Lue lisää

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat