11.02.2021

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu hakee suunnittelijaa

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu hakee suunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Suunnittelijan tehtävät

Suunnittelijan tehtävänä on vastata ensisijaisesti Esittävien taiteiden lavastuksen koulutusohjelman suunnittelusta laajassa opetuksen yhteistyöympäristössä vuosisuunnittelusta, toiminnan suunnittelusta, budjetoinnista, budjetin seuraamisesta ja koulutusohjelmajohtajan tuesta. Koulutusohjelman siirtyessä keväällä 2021 Aalto-yliopistosta Taideyliopistoon sisältyy tehtäviin myös opiskelijavalinnat. Suunnittelija osallistuu toiminnan kehittämiseen koulutusohjelmajohtajan ja muun henkilöstön kanssa.

Suunnittelija hoitaa myös syksyllä 2021 aloittavan kaksoistutkintoon johtavan Comparative Dramaturgy and Performance Research (CDPR) kansainvälisen maisteriohjelman vuosisuunnittelun, toiminnan suunnittelun sekä budjetoinnin ja budjetin seuraamisen tehtävät yhteistyössä Näytelmän kirjoittamisen ja dramaturgian koulutusohjelman johtajan ja suunnittelijan kanssa. Kaksoistutkintomuotoiseen yliopistoyhteistyöhän on sitouduttu vuosiksi 2021–2025.

Suunnittelijalle kuuluu muita erikseen sovittavia tehtäviä viisivuotisten koulutusohjelmien verkostoituneessa opetussuunnittelussa.  Käynnissä olevan kehittämisprojektin myötä tehtävän painopisteet ja ryhmän toimintatavat saattavat muuttua.

Mitä odotamme?

  • tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • kokemusta opintohallinnosta
  • yhteistyökykyä, selkeää kommunikaatiota ja järjestelmällisyyttä
  • kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn
  • hyvän suomen kielen lisäksi erinomaista englannin kielen taitoa.

Suunnittelija kuuluu Teatterikorkeakoulun palveluyksikön opetuksen suunnittelusta ja kehittämisestä vastaavaan ryhmään. Tehtäviin kuuluu osallistuminen yksikön, ryhmän ja tiimin työskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen sekä mahdollisia muita erikseen sovittavia tehtäviä. Käynnissä on palveluiden kehittämisprojekti. Tämän myötä opintopalveluiden tehtävänkuvat muuttuvat lähiaikoina.

Akatemian taiteenalojen ja pedagogiikan tuntemus sekä opintohallinnon tietojärjestelmien hallinta katsotaan tehtävässä eduksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset ja haastavat tehtävät taiteen uusimpien virtausten parissa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen sekä joustavat työajat sekä kattavan työterveyshuollon ja muita henkilöstöetuja.

Tehtävän palkkaus sijoittuu henkilön yliopistojen yleisen työehtosopimuksen vaativuustasolle 9, jolloin kokonaispalkka on 3200 - 3500 euroa riippuen henkilökohtaisesta palkanosasta.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi liitteineen sähköisen e-rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2021.

Lisätietoja:       

Jan-Peter Kaiku, opetuksen kehittämispäällikkö, jan-peter.kaiku(at)uniarts.fi, 0400 792 041

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat