05.11.2020

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu hakee suunnittelijaa

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu hakee suunnittelijaa vuoden sijaisuuteen ajalle 1.1.-31.12.2021.

Suunnittelijan tehtävät

Suunnittelijan tehtävänä on vastata ensisijaisesti kirjoittamisen maisteriohjelman sekä musiikkiteatterin opintokokonaisuuden suunnittelusta, budjetoinnista ja budjetin seuraamisesta. Lisäksi suunnittelija osallistuu toiminnan kehittämiseen koulutusohjelmajohtajan, vastuulehtorin ja muun henkilöstön kanssa. Suunnittelija hoitaa myös koordinaattorin tehtäviä liittyen opetuksen käytännön järjestelyihin, kuten palkanmaksuun, opintosuoritusten rekisteröitiin ja opetustilojen varausmuutoksiin sekä opiskelijavalintoihin keväällä 2021.

 Mitä odotamme?

  • tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • kokemusta opintohallinnosta
  • yhteistyökykyä, selkeää kommunikaatiota ja järjestelmällisyyttä
  • kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn
  • hyvän suomen kielen lisäksi erinomaista englannin kielen taitoa.

Suunnittelija kuuluu Kirjoittamisen maisteriohjelmaan liittyvien tehtävien osalta Teatterikorkeakoulun palveluyksikön opetuksen suunnittelusta ja kehittämisestä vastaavaan ryhmään ja Musiikkiteatterin opintokokonaisuuteen liittyvien tehtävien osalta Avoimen kampuksen palvelutiimiin. Tehtäviin kuuluu osallistuminen yksikön, ryhmän ja tiimin työskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen sekä mahdollisia muita erikseen sovittavia tehtäviä.

Akatemian taiteenalojen ja pedagogiikan tuntemus sekä opintohallinnon tietojärjestelmien hallinta katsotaan tehtävässä eduksi.

 Mitä tarjoamme?

Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset ja haastavat tehtävät taiteen uusimpien virtausten parissa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen sekä joustavat työajat sekä kattavan työterveyshuollon ja muita henkilöstöetuja.

Tehtävän palkkaus sijoittuu henkilön yliopistojen yleisen työehtosopimuksen vaativuustasolle 9, jolloin kokonaispalkka on 3100 – 3500 euroa riippuen henkilökohtaisesta palkanosasta.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian sähköisen e-rekrytointijärjestelmämme kautta täällä, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 15.11.2020.

Lisätietoja:

Jan-Peter Kaiku, opetuksen kehittämispäällikkö, jan-peter.kaiku(at)uniarts.fi, 0400 792 041 (viikolla 42)

Laura Jännes, palvelu- ja henkilöstöpäällikkö, laura.jannes(at)uniarts.fi, 0400 792043

Lue lisää

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikka