04.02.2021

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu hakee tutkimuksesta vastaavaa varadekaania

Tutkimuksesta vastaava varadekaani johtaa Teatterikorkeakoulun tutkimuksen ja tohtorikoulutuksen kehittämistä, jossa keskiössä on yhteistyön edistäminen akatemian sisällä ja yliopistotasolla. Lisäksi tutkimuksesta vastaava varadekaani

  • vastaa tutkimukseen liittyvien strategisten hankkeiden kehittämisestä
  • toimii tutkimusneuvoston puheenjohtajana
  • osallistuu kansainväliseen tutkimusyhteistyöhön
  • toimii dekaanin toissijaisena sijaisena tämän ollessa estynyt hoitamaan tehtäväänsä
  • edustaa Teatterikorkeakoulun tutkimusta ja tohtorikoulutusta Taideyliopiston tutkimuksen ja tohtorikoulutuksen ohjausryhmässä ja muissa vastaavissa elimissä.

Tehtävän vaatimukset

  • Edellytämme hakijalta asiantuntemusta ja kiinnostusta teatteri- ja tanssitaiteen tohtorikoulutuksen ja tutkimuksen kehittämiseen.
  • Edellytämme tohtorintutkintoa, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä hyvää kielitaitoa.
  • Eduksi katsomme akateemisen johtamiskokemuksen, esimieskokemuksen, esittävien taiteiden ja taiteellisen tutkimuksen syvällisen tuntemuksen sekä ammatillisen kansainvälisen verkostoitumisen.

Hakeminen

Tehtävästä kiinnostuneita pyydetään jättämään vapaamuotoiset hakemuksensa palkkatoivomuksineen sähköisen e-rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 28.2.2021.  Hakemuksesta saa sen jättämisen jälkeen vastaanottokuittauksen (kannattaa tarkistaa myös sähköpostin roskapostikansio käyttäjätunnusviestin osalta, jos viestiä ei ole saapuneissa viesteissä).

Dekaani Maarit Ruikan tukena rekrytoinnissa toimii rekrytointiryhmä, joka haastattelee hakijat. Lisäksi hakijoita kuullaan Taideyliopiston yhteisölle avoimessa tilaisuudessa Teatterikorkeakoulussa. Tilaisuudessa yleisöllä on mahdollisuus esittää hakijoille kysymyksiä. Varadekaanin nimittää rehtori Kaarlo Hilden dekaanin esityksestä. Ennen esityksensä tekemistä dekaani kuulee Teatterikorkeakoulun johtokuntaa.

Tehtävän kesto

Tehtävä on osa-aikainen (30 %) ja määräaikainen. Tehtävä alkaa 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan ja on kestoltaan kolmesta viiteen vuotta.

Lisätietoja: Dekaani Maarit Ruikka, maarit.ruikka(at)uniarts.fi, 050-5812649.

Lue lisää ja täytä hakemus

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat