27.04.2022

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu hakee valosuunnittelijaa päälliköksi valo-ääni -ryhmään

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu hakee valosuunnittelijaa päälliköksi valo-ääni -ryhmään toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.6.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävät

Valosuunnittelija vastaa ensisijaisesti Kookos-kiinteistön esitystiloissa valon tukitehtävistä ja valojärjestelmien ylläpidosta, kehittämisestä, käytön koordinoinnista ja opastuksesta sekä hankintojen suunnittelusta ja toteutuksesta. Työhön sisältyy myös esitysten ja tapahtumien valaistusratkaisujen suunnittelua ja toteutusta. Valosuunnittelija osallistuu esitysten rakentamiseen ja purkuun. Valosuunnittelija opastaa ja perehdyttää eri alojen opiskelijoita ja muita toimijoita valojärjestelmien kanssa toimimisessa.

Valosuunnittelija toimii lisäksi päällikkönä, valo ja ääni -ryhmän esihenkilönä. Päällikkönä hän suunnittelee valo ja ääni -ryhmän taloutta ja seuraa sen toteutumista. Hän kehittää palveluyksikköä ja erityisesti taiteellisen toiminnan palveluita yhdessä muiden päälliköiden kanssa. Valosuunnittelija vastaa osaltaan tuotantojen kausisuunnittelusta yhteistyössä tuottajien ja opetuksen suunnittelijoiden kanssa. Hän vastaa tilojen ja niiden varustelun kehittämisestä sekä investointisuunnitelmien laatimisesta valo-, ääni- ja AV-tekniikan osalta. 

Tiimin päällikkö kuuluu Teatterikorkeakoulun palveluyksikön päällikkötiimiin ja toimii palvelu- ja henkilöstöpäällikön alaisuudessa.

Mitä odotamme

Valosuunnittelijan tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa alan koulutusta sekä vankkaa kokemusta näyttämöesitysten valosuunnittelusta ja toteutuksesta. Menestyäkseen työssään valosuunnittelijan tulee olla organisointikykyinen, joustava ja suunnitelmallinen ja kyetä sekä yhteistyöhön että itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn.

Työssä tarvitaan hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Eduksi lasketaan esihenkilökokemus, AV- ja äänitekniikan alojen osaaminen, ajokortti sekä kokemus oppilaitosympäristössä työskentelystä. Akatemian taiteenalojen tuntemus katsotaan lisäansioksi.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset ja haastavat tehtävät taiteen uusimpien virtausten parissa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen sekä joustavat työajat sekä kattavan työterveyshuollon ja muita henkilöstöetuja.

Tehtävän palkkaus sijoittuu yliopistojen yleisen työehtosopimuksen vaativuustasolle 9,5, jolloin kokonaispalkka on 3500–3800 euroa riippuen henkilökohtaisesta palkanosasta.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi liitteineen sähköisen e-rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 9.5.2022. Saat lähetyksen jälkeen vastaanottokuittauksen (kannattaa tarkistaa myös sähköpostin roskapostikansio käyttäjätunnusviestin osalta, jos viestiä ei ole saapuneissa viesteissä).

Lisätietoja

Kaj Wager, kaj.wager@uniarts.fi

Laura Jännes, laura.jannes@uniarts.fi

Lisätietoja ja hakulomake Taideyliopiston verkkosivulla

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat