12.10.2022

Taike: Aluekumppanuuksien päivä

ma 7.11. kello 12.30 - 14.30 Verkkolähetys

Aluekumppanuuksien päivän aiheena on taiteilijan työllistyminen. Tällä kertaa paneudutaan työllistymismahdollisuuksiin julkisella sektorilla.

Kulttuurin maakunnallinen rahoitus on aluekumppanuuksien päivän pääaihe. Mikä on kulttuurin asema maakuntaohjelmissa ja mikä merkitys ohjelmatyöllä on käytännön toiminnassa? 

Näkökulmia avaavat Keski-Suomen, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Pohjanmaan liitot Jyväskylän yliopiston kulttuuripolitiikan professori Miikka Pyykkösen johdolla. Kuullaan ehkä myös avaako ohjelmatyö mahdollisuuksia työllistää taiteilijoita.  

Lähetyksessä kuullaan esimerkkejä kuntien mahdollisuuksista työllistää taiteilijoita. Kuulemme tähän liittyen taiteilijapuheenvuoroja. 

Opetus- ja kulttuuriministeriön terveiset valtion budjetista avaavat näkymiä seuraavan vuoden valtion rahoitukseen taiteelle ja kulttuurille. 

Tilaisuus on tänä vuonna verkkovälitteinen. Juontajana toimii Virpi Rautsiala, joka on Taiken esittävien taiteiden toimikunnan varapuheenjohtaja ja Pohjois-Savon taidetoimikunnan puheenjohtaja.

Lue lisää ja ilmoittaudu Taiken verkkosivulla

Sinua voisi kiinnostaa

Tapahtumat Ilmoitukset