04.05.2021

Vincent Van Gogh, Peer Support Group 1885 (Public Domain).jpg

Taiteellista vertaistukea Esitystaiteen seurassa

Esitystaiteen seura jatkaa ammattitaiteilijoille avoimia taiteellisten prosessien vertaistukiryhmiä. Ryhmä (3-8 hlö) kokoontuu 1-2 krt/kuussa, puolen vuoden ajan. Ryhmän osallistujat esittelevät vuorollaan praktiikoitaan ja ajankohtaisia työskentelyyn tai työn alla olevaan teokseen/teosideaan liittyviä kysymyksiään sekä saavat palautetta vertaisiltaan. Jakaminen tapahtuu osallistujien itse määrittelemillä muodoilla, esimerkiksi keskustellen, kävellen, jonkin yhteisen harjoituksen, ruuanlaiton, työhuonevierailun tai videopuhelun kautta.

Ensimmäistä tapaamista fasilitoivat Lauri Antti Mattila ja Anna-Sofia Sysser pe 4.6. 13-16 ja/tai 18:00-21 Eskuksella (Kaasutehtaan katu 1, Puhdistamo rakennus, Suvilahti). Osallistua voi myös zoomin välityksellä. Jos kiinnostuneita ilmoittautuu paljon, ryhmiä voidaan perustaa useita, esim. ryhmä päiväaikojen kokoontumisia preferoiville ja ryhmä ilta-aikojen kokoontumisia preferoiville. Ensimmäisessä tapaamisessa esittelemme idean, esittäydymme toisillemme ja puhumme siitä miten varmistaa luottamuksen, lempeyden ja turvallisuuden tunne ryhmässä.

Haluaisitko olla mukana? Lähetä muutama lause (max. puoli sivua) itsestäsi, praktiikastasi/projektistasi ja, jos sinulla on jokin aihe, teosidea, tai tekeillä oleva esitys, jota haluaisit käsitellä ryhmässä, täyttämällä lomake https://forms.gle/rXr3u1FWyRqcQkfM9 la 15.5. mennessä. Motivaatiokirjeita ei arvoteta tai laiteta paremmuusjärjestykseen. Kirjeen tarkoituksena on vain varmistaa, että ilmoittautuneet ovat valmiita sitoutumaan säännölliseen kokoontumiseen. Jos tulee mieleen kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä lauriantti.mattila@gmail.com, otsikolla PEER SUPPORT GROUP!

Teidän,
Lauri Antti Mattila & Anna-Sofia Sysser

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Avoimet haut