15.09.2022

Taiteen ja kulttuurin barometri 2022

Taiteen ja kulttuurin barometri


Hyvä vastaanottaja

Taiteen edistämiskeskus TAIKE ja Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cupore ovat toteuttaneet vuodesta 2015 alkaen Taiteen ja kulttuurin barometria. Tänä vuonna barometrin teemana on taiteilijoiden työhyvinvointi.

Taiteilijoille suunnatussa kyselyssä tarkastellaan muun muassa taiteilijoiden kokemuksia työstä ja työhyvinvoinnista, työhyvinvointia tukevista ja kuormittavista tekijöistä sekä työterveyshuollosta ja muista työhyvinvointia tukevista palveluista.

Kysely on avoin kaikkien alojen taiteilijoille ja heidät pyritään tavoittamaan kyselyn piiriin useiden kanavien avulla.  Kyselyn vastausaikaa on jatkettu 16.10. asti.

Taiteen ja kulttuurin barometri 2022 valmistuu maaliskuussa 2023, jolloin järjestetään myös teemaan liittyvä keskustelutilaisuus.

Linkki taiteilijoille suunnattuun kyselyyn: https://link.webropol.com/s/taiteilijakysely2022

Barometrityöryhmä vastaa mielellään kysymyksiinne.

Etukäteen kiittäen,

Marjo Mäenpää, johtaja, Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cupore

Paula Tuovinen, johtaja, Taiteen edistämiskeskus

Taiteen ja kulttuurin barometri seuraa vuosittain vaihtuvalla teemalla taiteilijoiden toimintaedellytyksiä. Barometrin toteuttavat yhteistyössä Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cupore ja Taiteen edistämiskeskus (Taike). Aikaisempien vuosien barometrit ovat luettavissa Cuporen sivuilla:

https://www.cupore.fi/fi/tutkimus/tutkimushankkeet/taiteen-ja-kulttuurin-barometri

Lisätietoja:

Minna Ruusuvirta, erikoistutkija, Cupore, minna.ruusuvirta@cupore.fi

Kaija Rensujeff, erityisasiantuntija, Taike, kaija.rensujeff@taike.fi

Sinua voisi kiinnostaa

Kysely