12.09.2023

Taiteen ja kulttuurin barometri 2022

Taiteen ja kulttuurin barometri: taiteilijan työn monet muodot

Taiteen ja kulttuurin barometri on vuosittain toteutettava kyselytutkimus, jonka tavoitteena on kartoittaa taiteen kentällä toimivien näkemyksiä ajankohtaisissa taidepoliittisissa kysymyksissä. Barometrin toteuttavat yhteistyössä Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cupore ja Taiteen edistämiskeskus (Taike). Kysely on suunnattu ammattitaiteilijoille, ja toivomme vastaajia mahdollisimman monipuolisesti eri taiteenaloilta.

Vuoden 2023 barometrin teemana on taiteilijan työn monet muodot. Kysely sisältää kolme kysymysosiota sekä taustakysymykset. Kysymysosioissa tarkastellaan A) taiteenaloja ja monitaiteisuutta, B) töiden kirjoa ja eri toimialoilla toimimista sekä C) tulolähteitä ja ansainnan malleja. Vastaathan myös lopussa oleviin taustakysymyksiin.

Kunkin osion lopussa olevaan vastaustilaan voit kirjoittaa huomioitasi aiheesta sekä palautetta tutkijoille. Lomaketta ei tarvitse täyttää kerralla: voit painaa sivun lopussa olevaa "Tallenna ja jatka myöhemmin" -painiketta.

Kyselyn päätteeksi voit osallistua arvontaan. Kaikkien yhteystietonsa antaneiden kesken arvotaan 20 Museokorttia. Jos sinulla on jo Museokortti, voit tällä palkinnolla jatkaa vuodella sen voimassaoloaikaa.

Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, eikä niihin yhdistetä sähköpostiosoitettasi. Tulokset raportoidaan niin, ettei yksittäistä vastaajaa pysty tunnistamaan. Täältä löydät Cuporen tutkimushankkeita koskevan yleisen tietosuojaselosteen. Tutkimushankekohtaisen tietosuojaselosteen saa nähtäväksi pyydettäessä.
 

Toivomme vastauksia 2.10.2023 mennessä.

Kiitos vastauksistasi!

Marjo Mäenpää
johtaja, Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cupore

Kaisa Rönkkö
johtaja, Taiteen edistämiskeskus

Lisätietoja:

Minna Ruusuvirta
erikoistutkija, Cupore
minna.ruusuvirta(at)cupore.fi

Kaija Rensujeff
erityisasiantuntija, Taike
kaija.rensujeff(at)taike.fi

Sinua voisi kiinnostaa

Kysely Ilmoitukset