14.10.2021

Tampereen Teatteri hakee hallintojohtajaa

Haemme Tampereen Teatteriin osaavaa HALLINTOJOHTAJAA vastaamaan organisaatiomme taloudesta ja henkilöstöhallinnosta sekä kiinteistö-, hankinta-, IT-, siivous- ja aulapalveluistamme. Työskentelet yleishallinnollisissa tehtävissä, jotka edellyttävät monipuolista em. osa-alueiden kokonaishallintaa. Osaat myös hyödyntää asiantuntijoiden erityisosaamista. Toimit esihenkilönä 7-henkiselle tiimille, kuulut johtoryhmään ja osallistut hallitustyöskentelyyn sihteerin roolissa. Olet aktiivisesti yhteistyössä niin organisaatiomme sisäisiin kuin ulkoisiinkin tahoihin. Seuraavina vuosina sinua tulee työllistämään omalta osaltaan myös Tampereen Teatterin peruskorjaushanke.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vankkaa kokemusta yleishallinnollisista johtamistehtävistä. Sinulla on vahvaa talous- ja henkilöstöhallinnon osaamista sekä juridiikan, IT- ja kiinteistöasioiden ymmärrystä. Toimialatuntemuksesta voi olla tehtävien hoidossa etua. Hahmotat laajempia kokonaisuuksia sekä teet päätöksiä ratkaisuhakuisella tavalla. Otat proaktiivisella tavalla vastuuta, jaat osaamistasi sekä osoitat pitkäjänteisyyttä ja joustavuutta vaihtelevissa yhteistyötilanteissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa laaja-alaisessa tehtävässä, johon luovuutta edustava toimintaympäristö ja sen tuomat muutokset tuovat oman lisämausteensa. Tehtävissä toimit osana sitoutunutta, tinkimätöntä työyhteisöä yhdellä merkittävimmistä teatterialan toimijoista.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Hanna Nyqvist puh. 020 746 9421 to 14.10. klo 13-14 ja 28.10. klo 9-10. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si jätä tietosi tehtävään -painikkeen kautta 31.10.2021 mennessä.

 

Tampereen Teatteri Oy

Tampereen Teatteri Oy on Suomen vanhimpia taidelaitoksia (perustettu 1904) ja toinen Tampereen suurista teattereista. Tampereen Teatteri on haluttu työpaikka, jossa työskentelee noin sata vakituista työntekijää kymmenillä eri ammattinimikkeillä. Taiteelliseen henkilökuntaan kuuluu mm. 18 näyttelijää ja 2 ohjaajaa. Lisäksi teatterissa työskentelee kymmeniä vierailevia ja osa-aikaisia työntekijöitä. Teatteri tuottaa vuosittain 4-8 ensi-iltaa, esityksiä on noin 400. Vuosittain Tampereen Teatteri tavoittaa noin 120 000 tyytyväistä katsojaa ollen myös Suomen omavaraisimpia teattereita.

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat