30.08.2023

Tampereen Teatteri rekry

Tampereen Teatteri hakee näyttämö- / käyttöpäällikköä

Olemme vastuullinen, toisistamme välittävä työpaikka. Strategiamme mukaisesti uskomme, että hyvinvoiva yhteisö tuottaa korkeatasoista toimintaa. Etsimme nyt NÄYTTÄMÖ- / KÄYTTÖPÄÄLLIKKÖÄ täydentämään vahvaa teatterialan ammattilaisten joukkoamme.

Vastaat harjoitus- ja esitystoimintamme tilojen ja näyttämöiden tukitoimintojen kokonaisuudesta. Toimit n. 40-henkisen organisaation vetäjänä, jonka alaisuuteen kuuluvat näyttämöt, valo ja ääni, kampaamo sekä peruspalvelut (sis. turvallisuus, siivous, aulapalvelut ja logistiikka ja kiinteistöasiat). Toimit näyttämöiden päällikkönä, joten pidät vahvaa fokusta esitystoiminnasta yllä sekä huolehdit tavoitteellisesti tarvittavien puitteiden järjestämisestä esitysten ja harjoitusten toteutumiseksi. Osallistut aktiivisesti yksikkösi budjetointiin sekä seuraat vastuualueesi toimintaa myös taloudellisesti. Toimit lisäksi koko organisaatiomme työsuojelupäällikkönä. Kuulut Tampereen Teatterin sisäiseen johtoryhmään ja ohjausryhmään sekä raportoit hallintojohtajallemme.

Tehtävässä menestymistä tukevat soveltuva koulutus, aikaisempi esihenkilökokemus sekä kyky johtaa ja koordinoida toimintaa. Teatterialan tuntemus on tehtävässä eduksi. Olet toimintavoiltasi suunnitelmallinen ja joustava sekä pystyt reagoimaan erilaisiin toimintaympäristön muutoksiin ja tarvittaessa laatimaan myös uudet suunnitelmat. Sinulla on vahvat tilannekäyttäytymisen taidot, kykyä tehdä päätöksiä muuttuvat (paine)tekijät huomioiden sekä rakentaa myönteistä vuorovaikutusta ja yhteistyön henkeä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa uudistetussa tehtävänkuvassa, johon luovuutta edustava toimintaympäristö ja sen tuomat muutokset tuovat oman lisämausteensa. Tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut. Tehtävässä toimit osana sitoutunutta ja tinkimätöntä työyhteisöä yhdellä merkittävimmistä teatterialan toimijoista.

Lisätietoja tehtävästä antavat Tampereen Teatteri Oy:n teatterinjohtaja Mikko Kanninen puh. 050 532 6500 ma 11.9. klo 11-12 ja ma 25.9. klo 15-16 sekä MPS-konsultti Hanna Nyqvist puh. 020 746 9421 ti 5.9. klo 15-16 ja pe 22.9. klo 9-10. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si Oikotien sivujen kautta 1.10. mennessä. Haastattelut järjestetään Tampereella pe 13.10.

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat