14.02.2022

Tampereen Työväen Teatteri etsii näyttämömestaria

Etsimme nyt Näyttämömestaria työskentelemään Tampereen Työväen Teatterin Suurelle näyttämölle.

Näyttämömestarina toimit näyttämötekniikan vastuu- ja tiimiesihenkilönä noin 10 henkilön tiimille, vastaat näyttämön harjoitus- ja esitystoiminnan näyttämöteknisistä toteutuksista yhdessä toisen näyttämömestarin kanssa, sekä näyttämön sivu- ja takanäyttämöiden asianmukaisesta käytöstä, järjestyksestä ja lavasteiden varastoinnista.

Pääset toimimaan aktiivisessa yhteistyössä teknisen päällikön, näyttämöpäällikön, toisen näyttämömestarin, tuotantohenkilöstön, lavastamon ja muiden osastojen esihenkilöiden kanssa, sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan tuotantojen näyttämöteknisiä tehtäviä itsenäisesti tai yhdessä työryhmän kanssa.

Toivomme sinulla olevan ammatillinen koulutus joko teatterialalta tai tekniseltä alalta sekä hyvät esihenkilö- ja vuorovaikutustaidot. Kokemus ammattiteatterissa tai teatterialalla työskentelystä on eduksi, samoin B- tai BE-ajokortti ja englannin kielitaito.

Sinulla on nyt erinomainen tilaisuus päästä mukaan 120-vuotiaan teatterin toimintaan. TTT tekee rohkeasti monipuolisia ohjelmistovalintoja, käy vuoropuhelua yleisönsä kanssa ja tarjoaa paikan, jossa voi liikuttua, viihtyä ja vaihtaa ajatuksia. Kaiken toiminnan keskiössä on elämysten tuottaminen teatterin keinoin.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot ovat Teatterialan työehtosopimuksen (TeaTES) mukaiset tai sopimuksen mukaan. Työhön kuuluu ilta- ja lauantaityötä, työviikot ovat osittain kuusipäiväisiä ja päivittäinen työaika kaksiosainen. Kuusipäiväisistä työviikoista syntyvät vapaapäivät sijoitetaan pääsääntöisesti kesäloman yhteyteen. 

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhde alkaa viimeistään 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Työsopimuksessa noudatettava koeaika on 6 kuukautta.

Tule mukaan kehittämään Tampereen ikonista ja Suomen mittapuulla ainutlaatuista teatteria! Lähetä meille ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa eezypersonnel.fi viimeistään 7.3.2022.

Jäikö kysyttävää? Eezy Personnelin Executive Search Consultant Henri Soininen vastaa kysymyksiisi mielellään, puh. 045 353 3337 tai henri.soininen@eezy.fi.

Haku alkaa 10. helmikuuta 2022 ja päättyy 7. maaliskuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen
 

Tampereen Työväen Teatteri

Tampereen Työväen Teatteri on nykyaikainen teatteri, jonka juuret ovat työväenteatteriperinteessä. TTT vaalii ja uudistaa suomalaista teatteritaidetta sekä tuottaa korkeatasoisia esityksiä. TTT tekee rohkeasti monipuolisia ohjelmistovalintoja, käy vuoropuhelua yleisönsä kanssa ja tarjoaa paikan, jossa voi liikuttua, viihtyä ja vaihtaa ajatuksia. Kaiken toiminnan keskiössä on elämysten tuottaminen teatterin keinoin.

Tampereen Työväen Teatterissa käy vuosittain noin 150 000 katsojaa ja se on katsojamäärältään Suomen kolmanneksi suurin teatteri. TTT:ssä työskennellään neljällä eri näyttämöllä ja tuotetaan vuosittain kymmenkunta uutta näytelmää ensi-iltaan. Teatterissa työskentelee noin 125 vakituista työntekijää ja lisäksi miltei sama määrä vierailevia taitelijoita. Teatterin tytäryhtiö, TTT-Teatteripalvelut Oy, täydentää teatterielämystä ravintolapalvelujen muodossa. Yhtiö tuottaa myös kokous- ja kongressipalveluja Puistotornin kokous- ja kongressikeskuksessa, jossa vierailee vuosittain noin 10 000 kokouskävijää.

Vuonna 2021 Tampereen Työväen Teatteri vietti 120-vuotisjuhlaansa runsain ohjelmistoin.

Ilmoitus Tampereen Työväen Teatterin verkkosivulla

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat