18.05.2021

Tampereen Ylioppilasteatteri hakee teatterisihteeriä

Tampereen Ylioppilasteatteri hakee teatterisihteeriä osaksi monipuolista yhteisöään. Teatterisihteerin tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen. Hän on yhdistyksen ainoa vakituinen työntekijä. Työtunteja on keskimäärin 15 viikossa kesä- ja heinäkuuta lukuun ottamatta.

Etsimämme teatterisihteeri on innokas, kulttuurialaa jo hieman tunteva, omatoiminen ja innovatiivinen henkilö, jolta onnistuu niin tuotanto- kuin tiedotustehtävätkin. Toivomme, että teatterisihteerillä on aitoa intohimoa kulttuurialaa kohtaan, kokemusta yhdistystoiminnasta, jo hieman osaamista tai tietoa taloushallinnosta sekä hyvät tietotekniset, sosiaaliset ja viestinnälliset taidot.

Työ on joustavaa ja sovitettavissa esimerkiksi opiskelun oheen. Työ sisältää ilta- ja viikonloppu-työtä. Tehtävästä maksetaan palkkaa 654 e/kk.

Teatterisihteerin tehtäviin yhdistyksessä kuuluvat mm. seuraavat asiat:

  • Jäsenasioiden hoito
  • Taloushallinto yhdessä rahastonhoitajan ja tilitoimiston kanssa
  • Vastaavana tuottajana toimiminen
  • Vastaavana tiedottajana toimiminen
  • Yhteys- ja edustushenkilönä toimiminen
  • Verkkosivujen päivittäminen
  • Tiivis yhteistyö ja hyvä kommunikaatio yhdistyksen hallituksen kanssa
  • Monipuolinen raportointi ja tilastointi
  • Markkinointi
  • Muut hallinnolliset tehtävät

Haku tehtävään päättyy 6.6.2021. Haastattelut toteutetaan viikolla 24 (14.–18.6.2021) joko kasvotusten Tampereen Ylioppilasteatterilla tai etänä Jitsi-alustalla.

Toteutamme haun anonyymina yhdenvertaisuuden edistämiseksi. Haastateltavat valitaan anonyymien hakemusten ja ansioluetteloiden perusteella. Henkilötiedot yhdistetään hakemuksiin vasta, kun rekrytointitiimi on hakemusten ja ansioluetteloiden perusteella valinnut haastatteluun kutsuttavat henkilöt.

Lähetä hakemuksesi ensisijaisesti tämän Google Forms -lomakkeen kautta. Tiedostojen lataamiseksi lomake vaatii sisäänkirjautumisen. Jos sinulla ei ole Google-tiliä, lue ohjeet verkkosivuiltamme.
Lisätietoja tehtävästä voi kysyä sähköpostilla rekry@tayt.fi. Työ alkaa 2.8.2021 tai mahdollisimman pian tämän jälkeen. Työ alkaa perehdytysjaksolla.

Tampereen Ylioppilasteatteri on vuonna 1960 perustettu harrastajateatteri. Monipuoliseen ohjelmistoon kuuluvat niin perinteinen teatteri ja klassikkotekstien tulkinnat kuin nykyteatteri ja uudet teatterin muodot. Pääohjelmiston lisäksi teatterissa järjestetään myös mm. muutaman esityskerran pienoisesityksiä, improa, stand uppia ja musiikkitapahtumia. Jäsenistö myös keik-kailee erilaisissa tilaisuuksissa teatterin ulkopuolella.

Sinua voisi kiinnostaa

Työpaikat