24.03.2021

Tanssille ry hakee toiminnan koordinaattoria

 
Tanssille ry hakee uutta toiminnan koordinaattoria. Toiminnan koordinaattorin tehtäviin kuuluu yhdistyksen sihteerinä toimiminen, opettajien työsopimusten kirjoittaminen ja palkanmaksu, viestintä ja talouden hoito apurahahakemuksineen sekä muut yhdistyksen käytännön toiminnan juoksevat tehtävät. Kiinnostuksen mukaan voi osallistua opettajien valintaan tai muihin toiminnan suunnittelutehtäviin. Tehtävään perehdytetään.
 
Tarjoamme määräaikaisen työsopimuksen 1.8.2021-31.1.2022 (6kk), jota jatketaan rahoituksen salliessa. Työaika on 25h/kk ja palkka on 450e/kk. Perehdytys tapahtuu 1.5.2021-30.6.2021, jolloin tunteja on 10-25h/kk ja tuntipalkka on 17e/h. Perehdytysaika on tehtävän koeaika.
 
Tehtävässä edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä kiinnostusta ammattitanssijoiden treenitoiminnan kehittämiseen. Eduksi katsotaan Tanssille ry:n toiminnan tuntemus, kokemus yhdistystoiminnasta ja taloushallinnosta sekä ruotsin kielen taito.
 

Hakemukset nimettöminä

Vapaamuotoiset nimettömät hakemukset (hakemusdokumentista ei saa henkilöllisyys tulla ilmi) 14.4.2021 mennessä yhdistyksen sihteerille osoitteeseen info(at)tanssille.net. Kirjoita otsikkokenttään ”Työhakemus”.
 
Rekrytointitiimi (pj. Leena Harjunpää ja hallituksen jäsen Sari Palmgren) valitsee haastateltavat nimettömien hakemusten perusteella ja pyytää CV:t vasta haastateltavaksi kutsuttavilta.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa yhdistyksen tämänhetkinen toiminnan koordinaattori, sihteeri Veera Lamberg, puhelinnumerosta 050 544 8104.
 

Sinua voisi kiinnostaa

Työpaikat Avoimet haut