01.09.2021

Tanssin aika 2021

Tanssin aika

22.-25.9.2021, Jyväskylä

Uuden taiteellisen johtajan Janina Rajakankaan ensimmäinen Tanssin Aika valmistuu kiihtyvällä tahdilla! Festivaalin pääteoksena nähdään jyväskyläläislähtöisen Joona Halosen re-make teoksesta Tight, joka nähdään festivaalilla teeman mukaisesti nuorten esittämänä. Nuoret tanssin harrastajat ovat olleet aktiivisesti mukana festivaalin suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Muita ohjelmistossa nähtäviä ja koettavia teoksia ovat: installatio Sonic Presence on an Absent Choreography, joka johdattelee tanssiin äänimaailman kautta, katutanssin ilosanomaa levittävä neljän naisen Rutimo Collective Lemons -teoksella, englantilaisen tanssin tutkijan Funmi Adewolen tanssin historian etäluennot ja tietenkin Stage on vapaa –tapahtuma ja festivaalin päättävät Kotibileet, jossa esiintyvät mm. Energpriest-kollektiivin Body Meditation, räppäri Napsteri, tanssiryhmä Lilqueensoso ja iltaa rytmittää Dj HiLeHiLe. Kotibileet järjestetään yhteistyössä Tanssiryhmä Off/Balancen kanssa.

Lisäksi Rutimo Collective järjestää kaikille, niin ammattilaisille kuin tanssin harrastajille avoimen katutanssityöpajan lauantaina klo 14-16. Työpajan hinta on 20€, ilmoittautumiset työpajaan 10.9. mennessä info@tanssinkeskus.fi. Työpaja toteutetaan, kun ilmoittautuneita on vähintään 12. Kouluttajina toimivat Sanna Huong ja Sini Tuominen.

Lisätietoja ohjelmistosta ja lipunmyyntilinkit löydän Tanssin Aika -festivaalin verkkosivuilta. 

Sinua voisi kiinnostaa

Festivaalit Tapahtumat