23.09.2021

 

Tanssin talo etsii kolmea esitystekniikan ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen

Tanssin talo on helmikuussa 2022 ovensa avaava uusi kulttuuritalo, jonka tehtävänä on esitellä monimuotoista tanssitaidetta ja -kulttuuria sekä saattaa tanssi mahdollisimman laajan yleisön saataville. Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kolmea esitystekniikan ammattilaista, joille tarjoamme tilaisuuden tulla osaksi Suomen uusimman taideorganisaation innostunutta työyhteisöä.

Etsimme monipuolisia esitystekniikan taitajia vastaamaan Tanssin talon valo-, ääni-, video- ja näyttämöteknisistä tehtävistä. Tehtäviin kuuluu mm. esitysten ja tapahtumien tekninen suunnittelu ja toteuttaminen, pystytykseen ja purkuun liittyvät työt sekä teknisen kaluston ylläpitoa ja huoltoa. Työaika on vaihteleva sisältäen ilta- ja viikonlopputyötä.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta tai työn kautta hankittua vastaavaa osaamista, sekä usean vuoden työkokemusta monipuolisten esitysten ja tapahtumien parissa. Työssä tarvitaan vastuullista, itsenäistä ja joustavaa työotetta sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme innostavan ja merkityksellisen työn pienessä ja ketterässä organisaatiossa. Työkulttuuriimme kuuluu kuuntelu, kannustaminen ja yhdessä tekeminen. Arvostamme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta työyhteisössämme ja rohkaisemme eri-ikäisiä ja eritaustaisia ihmisiä hakemaan meille töihin.

Tehtävät on vakituisia, työsuhteet alkavat 1.12. tai sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkapyynnön ja cv:n sekä suosittelijan yhteystietojen kera sähköpostitse to 30.9. mennessä toiminnanjohtaja Niki Mathesonille osoitteeseen niki@tanssintalo.fi.

Tiedustelut puhelimitse: to 23.9. ja ma 27.9. klo 12-13, vastaava tekninen päällikkö Petteri Laukkanen, puh. 0400 881277.

Lue lisää Tanssin talon verkkosivulta

 

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat