02.11.2021

Tanssiteatteri Glims & Gloms etsii tuottajaa

Tanssiteatatteri Glims & Gloms on espoolainen kiertävä tanssiteatteri, joka tunnetaan taiteellisesti korkeatasoisista ja mukaansa tempaavista koko perheen esityksistään. 

Tanssiteatteri Glims & Gloms / Kauppakeskusteatteri hakee nopealla aikataululla markkinointiin, myyntiin ja tiedotukseen keskittyvää tuottajaa vakituiseen (30h/viikko) työsuhteeseen.

Etsimme aloitekykyistä ja aikaansaavaa kulttuurituotannon ammattilaista, jolla on kokemusta ja taitoa digimarkkinoinnista erilaisissa medioissa, jo olemassa olevia verkostoja, kykyä puhelinmyyntiin ja tietotaitoa myös markkinoinnin visuaalisessa suunnittelussa.

Tuottaja liittyy neljänneksi jäseneksi Glims & Glomsin tuotantotiimiin, jossa toimivat tällä hetkellä taiteelliset johtajat Simo Heiskanen ja Tuomo Railo ja vastaava tuottaja Heidi Yli-Yrjänäinen. Esitysten markkinoinnin lisäksi työntekijä osallistuu teatterin muihin tuotannollisiin ja hallinnollisiin töihin.

Työ tapahtuu pääasiassa Espoossa, Tapiolassa, mutta koska Glims & Gloms / Kauppakeskusteatteri on kiertueteatteri, työ vie ajoittain myös muualle Suomeen muutamia viikkoja kestävien Kauppakeskussesonkien ajaksi. Kiertuetoiminta merkitsee ajoittain ilta- ja viikonlopputöitä. Hakemukset sähköpostitse heidi@glimsgloms.fi. Kirjoita lyhyt kirje motivaatiostasi, erityisosaamisestasi, liitä mukaan cv:si, palkkatoiveesi ja se milloin voit aloittaa.

Hakemukset 15.11.2021 mennessä. 

Lisätietoja työstä antaa Tuomo Railo 0405247647. 

www.glimsgloms.fi

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat