28.04.2021

Tanssiteatteri Rimpparemmi etsii markkinoinnin, viestinnän sekä myynnin osaajaa

 
Etsimämme henkilö vastaa markkinoinnin ja viestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä esitysten ja palveluiden myynnin suunnittelusta ja toteutuksesta.Työssäsi vastaat yhteydenpidosta eri sidosryhmien ja yhteistyökumppanien suuntaan sekä sisällön tuottamisesta eri kanaviin suhteessa yleisöön ja mediaan. Tärkeä osa työtäsi on esitysten ja palveluiden myynti katsojille ja sidosryhmille.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön. Olet vastuullinen ja ulospäin suuntautunut, ryhmätyöhön tottunut osaaja. Sosiaalisen median eri muotojen ja kanavien hallinta on todella tärkeää työssäsi. Tehtävässä työskennellään paljon visuaalisuuden parissa, joten toivomme sinulta osaamista ja näkemystä tältä osa-alueelta. Viestinnän ja markkinoinnin osaajana sinulta odotetaan luonnollisesti hyvää ja nopeaa tekstin tuottamista sekä tekstinkäsittelytaitoa. Myyntityössä olet sinnikäs ja johdonmukainen sekä rohkeasti uusia palveluita suunnitteleva ja ennen kaikkea tulostavoitteellinen. Markkinointi, viestintä- ja myyntikokemus tapahtuma- tai kulttuurialalta katsotaan eduksi.
 
Markkinoinnin, viestinnän ja myynnin osaajan tehtävä on kokoaikainen ja siinä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen mielenkiintoisessa työympäristössä taiteen ja kulttuurin alalla.
Rimpparemmi tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen toimintaympäristön ja mukavan ja eteenpäin suuntautuneen henkilökunnan tueksesi. Työajat ovat joustavat ja sesonkiluonteiset; mm. ensi-illat ja kiertueet ovat hektistä aikaa. Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus. Rimpparemmissä saat myös kattavan ja ammattitaitoisen työterveyshuollon Terveystalossa ja Smartum-liikuntaedun vuosittain. Rimpparemmi noudattaa Teatterialan työehtosopimusta.
 
Tehtävä alkaa mahdollisimman pian mutta viimeistään elokuussa 2021. Lähetä hakemus, joka sisältää cv:n, itsesi esittelyn kirjallisesti ja videon muodossa (kesto n. 1min.) sekä palkkatoiveen. Kirjallisten liitteiden tulee olla pdf-muodossa ja videon mp4- tai mov-muodossa.
Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Hakuaika päättyy 16.5.2021.
Hakemukset osoitteeseen rekry@rimpparemmi.fi .
Lisätietoja:
ti, ke ja pe klo 10-11
tuottaja Elina Vähäkuopus puh: +358 50 472 9775

Sinua voisi kiinnostaa

Työpaikat