26.08.2021

Teater Viirus, Familjen Bra (2020). Kuvaaja: Ernest Protasiewicz.

Teater Viirus rekrytoi! Etsimme täysipäiväistä hallintokoordinaattoria

Etsimme työkaveria uuteen hallintokoordinaattorin toimeen! Olisitko sinä, vai kenties ystäväsi, etsimämme ihminen? Lue lisää ja ole yhteydessä meihin. Hakuaika on voimassa toistaiseksi.  Palkkaamme sopivan henkilön tämän löydyttyä. Työ alkaa mahdollisimman pian. Työsuhde on täysipäiväinen ja toistaiseksi voimassaoleva.

Teater Viirus on Helsingin Jätkäsaaressa toimiva ruotsinkielinen ryhmäteatteri. Viirus tuottaa näyttämötaidetta sekä kotinäyttämöllään että kiertueilla. Oman ohjelmiston lisäksi kuratoimme Viirus GUEST-ohjelmistoa. Tarjoamme työpaikkaa hyvinvoivassa ja kunnianhimoisessa työyhteisössä.

Etsimme hallintoassistenttia monipuolisiin työtehtäviin, jotka sisältävät sekä teatterin hallinnollisia, tuotannollisia että viestinnällistä tehtäviä.

Assistentin päävastuutehtäviin kuuluvat muun muassa esitysten tilitysten tekeminen, lipunmyynti- ja asiakaspalvelu, valmisteleva kirjanpito, osto- ja myyntilaskut, palkat ja raportointi, sekä talousseuranta. Koska työyhteisö on pieni, työtehtävät voidaan muodostaa myös oman osaamisen mukaan.  Päävastuualueiden lisäksi arvostamme, että olet kiinnostunut muista alueista, kuten markkinoinnista.

Toivomme työhön sopivia opintoja, kokemusta yhdistystoiminnasta sekä siihen liittyvistä rutiineista. Odotamme hakijalta hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa ruotsiksi ja suomeksi. Muiden kielten osaaminen on eduksi.

Vapaamuotoinen hakemus sekä CV lähetetään sähköpostitse osoitteeseen hanna.sundman@viirus.fi. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä numerosta 040-7320448.

Työpaikkailmoitus Viiruksen verkkosivulla

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat