10.11.2021

Teatteri Imatra kuvituskuva

Teatteri Imatra hakee hallintoassistenttia

Haemme Imatran kaupungille HALLINTOASSISTENTTIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä sijoittuu Teatteri Imatraan.

Imatralla on tehty teatteria jo yli sata vuotta, joista vuosina 1984-1998 ja uudelleen vuodesta 2007 alkaen teatteri on toiminut kaupunginteatterina, osana kaupunkikonsernia.

Hallintoassistenttina vastaat teatterin hallinnollisista tehtävistä, sisäisestä viestinnästä ja sisäisestä asiakaspalvelusta. Keskeiset tehtävät ovat vierailevien näyttelijöiden ja muiden vierailijoiden työsopimusten valmistelu, palkkoihin ja kulukorvauksiin liittyvät ilmoitukset palkanlaskentaan, viestintään liittyviä tehtäviä, kuten esimerkiksi käsiohjelmien kokoaminen ja valokuvausten järjestäminen, tilaisuuksien ja kummiluokkavierailujen järjestely, vierailijoiden majoitusten järjestelytehtävät, esitys- ja musiikkioikeuksien hakeminen ja yleishallinnolliset tehtävät.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä eläväisen karjalaisen työyhteisön tuen. Työympäristömme ovat modernit ja viihtyisät. Ympäriltäsi löydät kehittymisestä innostuneen kaupungin, joka on kokoaan suurempi ja katsoo tulevaisuuteen. Tarjoamme myös mahdollisuuden joustavaan etätyöskentelyyn sekä oman ammattitaitosi kehittämiseen ja sen luomaan lisävastuuseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään liiketalouden ja hallinnon alan alempi korkeakoulututkinto tai toisen asteen ammatillinen perustutkinto. Tehtävään valitaan ansioitunein ja työnantajan sopivimmaksi haastattelujen ja muiden selvitysten perusteella arvioima henkilö.

Edellytämme tehtävään valittavalta työehtosopimusten ja palkkahallinnon tuntemusta, hyviä tietotekniikkataitoja ja kykyä soveltaa niitä työssä, itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, hyvää paineensieto- ja organisointikykyä, kehittämismyönteisyyttä, hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä ennen kaikkea halua ja kykyä oppia uutta.

Luemme eduksi työkokemuksen vastaavista tehtävistä sekä tuntemuksen kaupungin käyttämistä hallinto-ohjelmista (M-Files asianhallinta, ESS lomien ja poissaolojen hallinta, Emilia työsopimusten hallinta, Populus matkustuksenhallinta).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Luemme eduksi englannin kielen käytännön kielitaidon.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytämme toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa kuuden kuukauden koeaikaa.

Toimita hakemuksesi torstaihin 18.11.2021 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisenä oheisen Kuntarekryn linkin kautta. Tarvittaessa voit lähettää hakemuksen postitse osoitteella Imatran kaupunki, Kirjaamo, Virastokatu 2, 55100 Imatra. Myös kirjallisena toimitetut hakemukset tallennetaan sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään, josta tietoja käytetään vain tämän tehtävän täytössä. Opinto- ja työtodistuksia ei liitetä hakemukseen, niihin tutustumme haastattelun yhteydessä.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan sopivuuteen, ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Valinnat haastatteluun tehdään ilman hakijan henkilötietoja. Haastatteluvalinnat tekevä esi-henkilö arvioi hakijoita hakemuksen perusteella näkemättä nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- ym. tunnistetietoja. Huomioithan vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita, eikä sisällä tunnistetietoja.

Lue koko ilmoitus Kuntarekrystä

Lisätietoja

http://www.imatra.fi/mahdollisuus
http://www.asuimatralla.fi

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat