20.05.2022

Työsuojelu. Kuva: Canva

Teatterialan työsuojelupäivät 22.–23.8.2022

Suomen Teatterit ry, Teatterikeskus ry, Näyttelijäliitto ja Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto tarjoavat yhteistyössä Työterveyslaitoksen kanssa työsuojelukoulutuksen teatterialalla toimiville työnantajille, työntekijöille sekä teattereiden työsuojelusta vastaaville tai siitä kiinnostuneille. Koulutus järjestetään 22.–23.8.2022 Helsingissä.

Teatterialan työsuojelupäivät on kaksipäiväinen tapahtuma ja kohtaamispaikka teatterialalla työsuojelun parissa toimiville. Tapahtuma pureutuu alan ajankohtaisiin, tärkeisiin aiheisiin ja nostaa keskusteluun työntekijöiden työhyvinvointia, -terveyttä ja -turvallisuutta koskevia kysymyksiä. Tapahtuman teemana on paluu koronan jälkeiseen tulevaisuuteen. Työsuojelupäivät ovat jatkoa aiemmin toteutetuille työturvallisuuskoulutuksille. Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työnantajajärjestöjen jäsenorganisaatioiden edustajille sekä liittojen jäsenille.

Koulutuksen sisällöt:

  • Poikkeustilasta toipuminen, johtaminen ja yhteisöllisyys
  • Psykososiaalinen kuormitus, jaksaminen ja voimavarat
  • Floor is Yours ja Floor is Ours -hankkeiden satoa
  • Inhimilliset ja organisatoriset tekijät, puuttuminen ja välittäminen

Kouluttajina toimivat Työterveyslaitoksen asiantuntijat.

Koulutus järjestetään ma-ti 22.–23.8. molempina päivinä noin klo 9–16 Folkhälsanin tiloissa Töölössä Helsingissä. Ohjelma ja aikataulu tarkentuvat lähiaikoina ja ne päivitetään koulutuksen info-sivulle.

Koulutuksen hinta on järjestöjen/liittojen jäsenille 200 € + alv 0% (sis. ohjelman, materiaalit, kahvitukset ja lounaat).

Ilmoittaudu mukaan 4.8.2022 mennessä.

Lue lisää ja ilmoittaudu.

Lisätiedot: Susanna Visuri, TTL vanhempi asiantuntija, Susanna.Visuri@ttl.fi, puh. +358 30 474 7548

Majoitus: Osallistujille on varattu majoituskiintiö Scandic Meilahdesta (Tukholmankatu 2, 00250 Hki) ajalle 22.–23.8.2022. Osallistujat varaavat ja maksavat majoituksensa itse. Hinnat ja lisätiedot löytyvät koulutuksen sivuilta.

Kuva: Canva

Sinua voisi kiinnostaa

Tapahtumat Koulutukset