03.02.2022

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu hakee koordinaattoria

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu hakee koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.3.2022 – 31.8.2025 tai sopimuksen mukaan.

Koordinaattori toimii palveluyksikön opintojen koordinointi -ryhmässä. Koordinaattori vastaa kirjoittamisen koulutusohjelmien (kandi- ja maisteriohjelmat) sekä Health and Narrative in the Arts  -hankkeen käytännön järjestelyistä. Sekä koulutusohjelmat että hanke ovat määräaikaisia.

Tehtäviin kuuluu mm.
•    opintojaksojen käytännön järjestelyt (mm. työsopimukset, tuntilistat, matka- ja majoitusjärjestelyt, opetustarpeet)
•    opintojaksoviestintä
•    yhteydenpito opettajiin, opiskelijoihin ja muihin yhteistyötahoihin
•    opiskelijavalintojen koordinointi ja käytännön järjestelyt

Kirjoittamisen kandiohjelma käynnistyy elokuussa 2022, opiskelijavalinnat koulutukseen järjestetään huhtikuussa 2022. Keväällä 2022 koordinaattorin tehtäviin kuuluvat myös ohjauksen koulutusohjelman opiskelijavalintojen koordinointi ja käytännönjärjestelyt.

Tehtäviin kuuluu myös muita myöhemmin sovittavia opintohallinnon tehtäviä opintojen koordinointi -tiimissä.

Tehtävä edellyttää

•    soveltuvaa korkeakoulututkintoa
•    suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito lasketaan eduksi
•    kokemusta monipuolisista koordinointitehtävistä
•    yhteistyökykyä sekä aktiivisuutta ja joustavuutta sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Miksi meille?

Työssäsi pääset osaksi ainutlaatuista työympäristöä taiteen koulutuksen ja tutkimuksen parissa. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, innostuneen organisaation tuen sekä mahdollisuuksia monipuoliseen osaamisen kehittämiseen. Lisäksi tarjoamme joustavat työajat, kattavat työterveyshuollon palvelut sekä monipuolisen tarjonnan yliopiston omia taide- ja kulttuuritapahtumia.

Palkkauksessa noudatamme yliopistojen työehtosopimuksen mukaista palkkausjärjestelmää, jossa tehtävä sijoittuu vaativuustasolle 7. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanlisää. Kokonaispalkka työsuhteen alkaessa on noin n. 2500–2670 € euroa.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi liitteineen sähköisen e-rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.2.2022. Saat lähetyksen jälkeen vastaanottokuittauksen (kannattaa tarkistaa myös sähköpostin roskapostikansio käyttäjätunnusviestin osalta, jos viestiä ei ole saapuneissa viesteissä).

Tiedustelut

Opintopäällikkö Sanna Suonsyrjä puh. 0400-792175, etunimi.sukunimi@uniarts.fi

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat