08.09.2022

Teatterimuseo Maneesi

Teatterimuseon syksyn taiteilijatapaamiset

Teatterimuseon syyskauden taiteilijatapaamisten sarjassa tavataan taiteilijavieraita tanssinäyttämöiltä ja teatterilavoilta. Tapahtumat järjestetään kerran kuussa lauantaisin klo 13–14.30.

Syys- ja lokakuun taiteilijavieraat edustavat tanssin kenttää. Koreografi, tanssitaiteilija Alpo Aaltokoski avaa taiteilijatapaamisten sarjan syyskuussa. Lokakuussa Maneesiin saapuu koreografi Petri Kekoni. Tanssiaiheisissa tilaisuuksissa haastattelijana toimii Teatterimuseon tuore museonjohtaja Johanna Laakkonen.

Myös toimittaja Kirsikka Moring jatkaa taiteilijatapaamisten keskustelujen johdattelijana. Hän emännöi teatteriaiheisia tilaisuuksia marraskuussa ja joulukuussa. Näyttelijä, näyttelijäntaiteen professori Elina Knihtilä oli vieraslistallamme jo keväällä 2020, jolloin korona peruutti tapahtumamme. Saamme hänet vieraaksemme marraskuussa.

Kauden viimeinen, joulukuun taiteilijatapaaminen on kahden taiteilijan tapaaminen, sillä silloin vieraina ovat näyttelijät Marjukka Halttunen ja Pekka Autiovuori. Tämä kansallisnäyttämömme pitkäaikaisten näyttelijöiden tapaaminen toimii myös Suomen Kansallisteatterin juhlavuoden näyttelyohjelman hienona päätöksenä.

Taiteilijatapaamisiin pääsee museon pääsylipulla tai Museokortilla.

TAITEILIJATAPAAMISET SYYSKAUDELLA 2022

La 24.9. koreografi, tanssitaiteilija Alpo Aaltokoski, haastattelee Johanna Laakkonen
La 15.10. koreografi Petri Kekoni, haastattelee Johanna Laakkonen
La 26.11. näyttelijä, professori Elina Knihtilä, haastattelee Kirsikka Moring
La 17.12. näyttelijät Marjukka Halttunen ja Pekka Autiovuori, haastattelee Kirsikka Moring

Kuva: Ilona Kemppainen / Teatterimuseo

 

Sinua voisi kiinnostaa

Tapahtumat Ilmoitukset