09.09.2021

Teatterinjohtaja Lappeenrannan kaupunginteatteriin

Teatterinjohtajana vastaat ohjelmiston suunnittelusta ja teatterin taiteellisesta henkilöstöstä. Näytäntövuoden aikana odotamme Sinulta kahta omaa ohjausta.

Olet luova, rohkea ja yhteistyökykyinen. Sinulla on vahvaa taiteellista osaamista, mikä näkyy ohjelmistosuunnittelussa ja ohjaamissasi esityksissä. Tunnet teatterin monimuotoiset prosessit ja Sinulla on hyvät verkostot. Henkilöstön hyvinvointi on Sinulle tärkeää etkä unohda myöskään asioiden taloudellista näkökulmaa. Sinulla on vahva visio teatterin tekemisestä ja innostut uusista tavoista tehdä asioita perinteiset toimialarajat ylittäen.

Hakijalta edellytämme teatterialalle soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja riittävää johtamiskokemusta.

Tehtävä täytetään 1.8.2022 lukien määräajaksi. Tehtävään valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Täytä hakemus palkkatoiveineen 1.10.2021 klo 12.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa määräaikaan mennessä Asiakaspalvelukeskus Winkkiin, os. Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta. Kuoreen merkintä: Teatterinjohtaja.

www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/teatterinjohtaja-383569/

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat