30.08.2023

Läheisyyden ohjaamisen kurssit kollaasi

Tšehov tekniikan ja Läheisyyden esittämisen ohjaamisen kurssit

 

Lämpimästi tervetuloa Tšehov tekniikan kurssille!
Milloin: ma 16.10.2023 klo 13.30-17.30
Missä: ESKUS - Esitystaiteen keskus / Performance Center Kaasutehtaankatu 1/33, 00540 Helsinki
hinta: 105,40€ (sis. alv. 24%) HUOM ostaessasi Läheisyyden esittämisen ja ohjaamisen kurssin 17.10-20.10.2023, saat tämän kurssin kaupan päälle.

https://holvi.com/shop/Inspiration/

 
Lämpimästi tervetuloa Läheisyyden esittämisen ja ohjaamisen kurssille
Milloin: ti, ke, to, pe 17.10-20.10.2023 klo 13.30-17.30
Missä: ESKUS - Esitystaiteen keskus / Performance Center Kaasutehtaankatu 1/33, 00540 Helsinki
HUOM. Ostaessasi tämän kurssin, saat halutessasi Tšehov tekniikan kurssin 16.10.2023 kaupan päälle. Tšehov tekniikan kurssista voi olla paljon hyötyä läheisyyden ohjaamiseen ja esittämiseen.
Kurssin hinta on 341€ (sis alv 24%)

Kurssin työskentelytavat ovat sekä läheisyyden koreografian ja koordinoinnin periaatteiden mukaisia, että Chekhov tekniikan ja MR metodin tukemia, ja helpottamia. Työskentelytapamme ovat trauma sensitiivisiä, ja trauma informoituja. 

Esiintyjälle: Kuinka tiedostaa ja kommunikoida omat rajat, sekä rakentaa kohtauksia näyttelijäntyön perspektiivistä. Miten luoda illuusio "kemiasta" kenen tahansa kanssa esiintyessä. Mitä tarkentavia kysymyksiä esittää ja miten käydä dialogia käsikirjoituksesta ja muusta esittämisen työtilanteeseen liittyvästä niin että voi todennäköisimmin tulla kuulluksi ja ymmärretyksi ja saada omat rajat tarkennettua sekä itselle, että muille. Kuinka näytellä/esiintyä orgaanisesti ja juuri siinä hetkessä uutta luoden, koreografian sisällä.

Ohjaajalle: Kuinka käydä dialogia taiteellisesta visiosta, ja ohjauksellisista toiveista työryhmän ja varsinkin esiintyjien kanssa. Milloin on syytä ottaa avuksi läheisyyden koordinoija ja miten sopia työnjaosta? Miten tiedostaa omat rajat ja tarpeet ja kommunikoida ne selkeästi.

Läheisyyden koordinoija-Koreografi: (Huom. Aiempi online koulutus vastaa osittain osaan teoreettisesti, ja nyt harjoittelemme asioita käytännössä) Mitä kaikkea tulee ottaa huomioon ja sopia tuottajien ja ohjaajan kanssa pre-productionissa, harjoituksissa, kuvauksissa (tai teatteriproduktiossa), ja miten tukea esiintyjää ja työryhmää omalla erityisosaamisalueellasi koko prosessin läpi. Miten pitää huolta omasta jaksamisesta., ja miten tiedostaa mitä jo osaa, ja missä on vielä kehittämisen ja lisäkoulutuksen varaa työnkuvan kannalta.

Lisää tietoa M-R Metodista www.marjoriikka.com

Lisää tietoa Chekhov tekniikasta www.chekhovstudio.com

Voit halutessasi emailata Marjo-Riikalla saadaksesi lisätietoja kurssista ennen sen ostamista makela@chekhovstudio.com

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Koulutukset