15.03.2022

Tero Saarinen rekry

Tero Saarinen Company hakee viestintäasiantuntijaa ja talous- ja henkilöstöpäällikköä

(Talous- ja henkilöstöpäällikkö-haun tiedot alla)

Etsimme kasvavaan joukkoomme Viestintäasiantuntijaa (Communications Specialist) tukemaan Tero Saarinen Companyn menestystä muuttuvassa kansainvälisessä ja kotimaisessa toimintaympäristössä. Pääset työskentelemään ainutlaatuisten sisältöjen parissa, innostuneessa ja uteliaassa ilmapiirissä. Tarjoamme sinulle näköalapaikan kansainvälisen tanssiryhmän toimintaan osana eri alojen huipuista koostuvaa työyhteisöämme, sekä viihtyisän työympäristön toimitiloissamme Kaapelitehtaalla.

Etsimme vahvaa sisällöntuotannon osaajaa käytännön työhön, mutta toivomme sinulta myös näkemystä ja kokemusta brändimme sisältöjen, visuaalisuuden, keinojen ja kanavien kehittämiseen. Keskityt työssäsi erityisesti TSC:n sidosryhmäviestintään ja -tapahtumiin, palvellen muun muassa TSC:n Ystäviä, B2B-ostajia, rahoittajia ja muita vaikuttajia. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä toiminnanjohtajan ja markkinointi- ja viestintäpäällikön kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkea-asteen koulutus, erinomaiset sosiaaliset ja viestinnälliset taidot suomeksi ja englanniksi sekä kokemusta ja näyttöjä onnistuneesta visuaalisesta viestinnästä. Liikut sujuvasti sosiaalisen median eri alustoilla ja osaat tuottaa tekstejä ja kampanjoita kanavakohtaisesti. Taiteen kentän tuntemus, organisointikyky ja kansainvälinen suuntautuminen ovat keskeisiä tehtävässä onnistumiseksi.

Olet osaava ja yhteistyökykyinen ammattilainen, jolla on halu oppia myös uutta, tai sinulla on koulutustaustasi ja suuntautumisesi perusteella vahvaa potentiaalia kasvaa nopeasti vastuullisiin tehtäviin.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian ja se on määräaikainen 30.6.2024 saakka, mutta sopimuksen jatko on mahdollinen. Työaikamme ovat joustavat ja osittainen etätyö on mahdollista. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen perjantaihin 8.4. mennessä

Käytämme haussa anonyymin rekrytoinnin menetelmää, jossa hakijan nimi, yhteystiedot sekä muut henkilöön viittaavat tiedot ovat piilotettu haastatteluun kutsumiseen saakka. Teemme alkuvaiheen karsinnan vain hakulomakkeella antamiesi tietojen perusteella. Kerrothan hakulomakkeella siis tehtävän kannalta olennaisesta osaamisestasi ja kokemuksestasi. Pyydämme liittämään hakemukseesi CV:n ja vapaamuotoisen esittelyn niille varattuun kenttään ­– nämä linkit piilotetaan anonyymin vertailun aikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Iiris Autio (puh. 040 589 2400, ma-ke klo 12-13).

Lue lisää ja hae työpaikkaa täältä

 

Talous- ja henkilöstöpäällikkö (Head of Finance & HR)

Etsimme joukkoomme Talous- ja henkilöstöpäällikköä (Head of Finance & HR) määräaikaiseen työsuhteeseen äitiysvapaan ajalle. Talous- ja henkilöstöpäällikkö työskentelee yhteistyössä toiminnanjohtajan ja tilitoimistomme kanssa ja vastaa kokonaisvaltaisesti Tero Saarinen Companyn taloushallinnosta. Tehtäviisi kuuluvat

  • talousarvion valmistelu, toteuman ennakointi ja seuranta,
  • maksuliikenteeseen, laskutukseen, kirjanpitoon ja raportointiin liittyvät tehtävät,
  • palkanmaksusta vastaaminen,
  • henkilöstöhallinnon tehtävät: työsopimusten laatiminen, työajanseuranta, henkilöstön kehittäminen ja työhyvinvointi.

Lisäksi vastaat Tero Saarinen Companyn vakuutusturvasta ja toimistohankinnoista. Etsimällämme henkilöllä on sydän taiteen puolella, sillä pienessä organisaatiossa teemme paljon yhdessä: talous- ja henkilöstöpäällikkö on osa tuotantotiimiämme ja osallistuu omalla panoksellaan myös ryhmän esityssesonkien järjestelyihin.  

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkea-asteen koulutusta, työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä itsenäistä ja vastuullista työotetta. Sinulla on kokemusta sähköisistä taloushallinnon järjestelmistä (Procountor), sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä kiitettävät Microsoft Office -taidot. Arvostamme halua kehittää talous- ja henkilöstöhallinnon prosesseja ja oppia jatkuvasti uutta.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kansainvälisen tanssiryhmän toimintaan osana eri alojen huipuista koostuvaa työyhteisöämme, sekä viihtyisän työympäristön toimitiloissamme Kaapelitehtaalla Helsingissä. Työaikamme ovat joustavat ja osittainen etätyö on mahdollista.

Työ alkaa 9.5. ja on äitiysvapaan sijaisuus ajalla 9.5.2022–31.8.2023, jatko mahdollinen. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen perjantaihin 8.4. mennessä.

Käytämme haussa anonyymin rekrytoinnin menetelmää, jossa hakijan nimi, yhteystiedot sekä muut henkilöön viittaavat tiedot ovat piilotettu haastatteluun kutsumiseen saakka. Teemme alkuvaiheen karsinnan vain hakulomakkeella antamiesi tietojen perusteella. Kerrothan hakulomakkeella siis tehtävän kannalta olennaisesta osaamisestasi ja kokemuksestasi. Pyydämme liittämään hakemukseesi CV:n ja vapaamuotoisen esittelyn niille varattuun kenttään ­– nämä linkit piilotetaan anonyymin ansiovertailun aikana.  

Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja kehityspäällikkö Maiju Ristilä, yhteydenotot pe 18.3. klo 10-11 ja ma 28.3. klo 15-17 puhelimitse +358 50 377 6801.

Lue lisää ja hae työpaikkaa täältä
 

Koreografi Tero Saarisen vuonna 1996 perustama Tero Saarinen Company on noussut Euroopan tunnetuimpien tanssiryhmien joukkoon. Kriitikkojen ylistämiä teoksia maailman johtavilla näyttämöillä, 40 maassa, 6 maanosassa, on nähnyt jo liki 400 000 livekatsojaa. Ryhmän kansainvälisinä yhteistuotantoina valmistuneet tanssielokuvat ja teostallenteet ovat olleet Mezzon, Arten, Ylen ja SVT:n kaltaisten kanavien sekä lukuisten elokuvafestivaalien levityksessä yli 60 maassa liki 30 miljoonalle katsojalle. Tero Saarinen Company työllistää vuosittain keskimäärin 80 henkilöä, joista kymmenen työskentelee ryhmässä kuukausipalkalla. Tero Saarinen Company saa vakituista toiminta-avustusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä sekä Helsingin kaupungilta.

www.terosaarinen.com

 

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat