18.11.2021

Todellisuuden tutkimuskeskus ry etsii toiminnanjohtajaa

Toiminnanjohtajan vastuualueena on Todellisuuden tutkimuskeskus ry:n (TTK) hallinnollinen ja taloudellinen johtaminen, yhdistyksen edustaminen organisaationa ja toiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen jäsenistöstä nousevien aloitteiden pohjalta. Toiminnanjohtaja vastaa yhdistyksen pääohjelmiston tuotannollisesta suunnittelusta, kehittämisestä ja markkinoimisesta kokonaisuutena. Lisäksi hänen vastuullaan on erillisrahoitettujen hankkeiden taloushallinto.

Päämääränä on nostaa tietoisuutta TTK:n esityksistä, tutkimushankkeista, konsepteista ja tekijäjoukosta niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Toiminnanjohtaja pyrkii myös aktiivisesti vahvistamaan yhdistyksen rahoituspohjaa ja löytämään uusia rahoituskanavia.

Toiminnanjohtaja toimii yhteistyössä tuottajan (12kk) sekä osa-aikaisen (2kk) taiteellisen johtajan kanssa ja raportoi yhdistyksen hallitukselle. Toiminnanjohtaja toimii tuottajan lähiesihenkilönä.

Edellytämme kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään valittavalta henkilöltä alan soveltuvaa tutkintoa, vähintään viiden vuoden kokemusta esitystaiteen / esittävien taiteiden tuottamisen ja taidehallinnon alalta sekä kykyä itsenäiseen ja aloitteelliseen työskentelyyn.

Tarjoamme joustavan ja itsenäisen työpaikan sekä monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät.

Työaika: 37,5h/vko

Palkka: 3000,00€/kk

Työsuhde alkaa yhdessä sovittavana ajankohtana, mutta kuitenkin viimeistään 01.02.2022. Työsopimuslain mukainen koeaika on 4 kk.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään sähköpostitse viimeistään 30.11. klo 16:00 mennessä osoitteeseen info@todellisuus.fi. Otamme yhteyttä haastatteluihin valittuihin viikon kuluessa. Haastattelut toteutetaan Helsingissä viikoilla 49 ja 50.

Lisätietoja antaa Talvikki Eerola talvikki.eerola@gmail.com / 0407525915

****

Vuonna 2001 perustettu Todellisuuden tutkimuskeskus (TTK) on Helsingistä käsin toimiva esitystaiteellisten seikkailijoiden kollektiivi. Yhteinen pyrkimyksemme on havainnoida, kyseenalaistaa ja uudistaa todellisuutta tekemällä esityksiä. Yhdistyksellämme on 50 jäsentä ja toimintaa sekä Suomessa että ulkomailla. Vuosittain TTK:n palveluksessa on toiminnanjohtajan, tuottajan ja taiteellisen johtajan lisäksi joukko taiteilijoita, jotka palkataan tehtäviin produktio-/tutkimushankekohtaisesti.

Ilmoitus Duunitorin verkkosivulla

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat Avoimet haut