TINFO-verkkokauppa

Toimitusehdot

Yleiset toimitusehdot

Tuotteet toimitetaan postilähetyksenä tai ne voi noutaa toimistoltamme (varmista ensin, että olemme paikalla). Toimitusaika on yleensä 3-5 työpäivää sen jälkeen kun olet maksanut tilauksen. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Tuotteiden voimassaolevat myyntihinnat (alv 0%) näkyvät verkkokaupan sivuilla.

Maksuehdot

Ennen tilauksen toimittamista lähetämme laskun sähköpostitse. Kun maksusuoritus näkyy tilillämme, lähetämme kirjan postitse. Myös noudettaessa lasku tulee olla maksettuna.

Posti- ja toimituskulut

Veloitamme paketin koon mukaan määräytyvät postikulut. Toimitamme tuotteet halvimmalla postin tarjoamalla tavalla. Lisäksi veloitamme toimitus- ja laskutuskuluista 3 euroa.

Esimerkiksi pakettiautomaattiin tilattu S-koon paketti kotimaahan maksaa 5,90 euroa + toimituskulut 3 euroa/lähetys.

Posti- ja toimituskulut peritään uudelleen noutamatta jääneistä, meille palautuneista ja uudelleen lähetettävistä tilauksista.

Tilausvahvistus

Saat tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Vaihto- ja palautusoikeus

Jos et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, voit lähettää sen meille takaisin 14 vuorokauden kuluessa. Palauttamasi tuote hyvitetään sinulle. Tuotteen tulee olla käyttämätön. Vaihdoissa ja palautuksissa liitä lähetyksen mukaan lasku tai muu selvitys.

Jos havaitset tilaamassasi tuotteessa vian, ilmoita siitä meille viipymättä, jolloin sovimme palautuksesta. Jos lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota sen jälkeen yhteys TINFOon, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.