04.02.2021

Toisissa tiloissa ry etsii tuottajaa

Esitystaiteen kollektiivi Toisissa tiloissa ry etsii määräaikaista tuottajaa helmi-toukokuuksi 2021. Työaika on 54h/kk ja palkka 820,80€/kk. Vapaamuotoiset hakemukset ja tiedustelut osoitteeseen info@toisissatiloissa.net. Liitä hakemukseen ansioluettelo ja muutama suosittelija aikaisemmista tai nykyisistä työnantajistasi. Haastattelut pyritään järjestämään mahdollisimman pian helmikuussa 2021. Työpaikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.
 
Tuottajan työtehtäviin kuuluvat produktioiden tuottaminen ja tiedotus, markkinointi, yhteydenpito toisen tuottajan, yhdistyksen hallituksen, produktioiden vastaavien sekä tilaajatahojen välillä, Toisissa tiloissa ry:n hallituksen kokousten esityslistojen teko ja sihteerinä toimiminen hallituksen kokouksissa, rahoitushauissa avustaminen, sähköpostin seuraaminen ja viesteihin vastaaminen sekä sosiaalisen median päivittäminen. Toisissa tiloissa ry:n hallitus toimii tuottajan esimiehenä ja lähimpänä työyhteisönä. Kollektiivin pitkäaikainen tuottaja toimii osa-aikaisesti uuden tuottajan rinnalla. Arvostamme mm. aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja joustavasti. Työn kiireellisyys vaihtelee ja työajan suorittaminen voidaan sopia tarkoituksenmukaisella tavalla. Työn jatkuminen määräaikaisuuden jälkeen on neuvoteltavissa.
 
Toisissa tiloissa on helsinkiläinen, paikallisesti, kansallisesti sekä kansainvälisesti toimiva esitystaiteen ryhmä, joka on toiminut yhtäjaksoisesti vuodesta 2004 lähtien. Kollektiiviin kuuluu noin 20 eri alojen taiteilijaa. Toimintamme ytimenä ovat kollektiiviset ruumiilliset harjoitteet, joiden avulla päästään kosketuksiin ihmisille vieraiden olemis- ja kokemusmuotojen kanssa, eli vierailemaan ”toisissa tiloissa”. Ryhmä valmistaa harjoitteista esityksiä ja opettaa harjoitteita työpajoissa sekä demonstroi niitä julkisissa tiloissa ja tapahtumissa. Ryhmä on toteuttanut vuosittain yhden tai useamman uuden ensi-illan ja esiintynyt vuosien varrella lukuisilla festivaaleilla, tapahtumissa ja tuotantotaloissa sekä kotimaassa että ulkomailla. Vuosien saatossa toiminta on monipuolistunut, kun ryhmä on etsinyt uusia konteksteja ja yleisöjä taiteen instituutioiden ulkopuolelta. Nykyisten ja kehitteillä olevien esitysten teemoja ovat mm. ylisukupolvisuus, suhde koneisiin ja ei-inhimillisiin toimijoihin, sekä tila-ajalliset muutokset.
 
Lisää kollektiivistamme: www.toisissatiloissa.net
Vapaamuotoiset hakemukset ja tiedustelut: info@toisissatiloissa.net

Sinua voisi kiinnostaa

Työpaikat