02.12.2020

TRIPIT harjoitefestivaali. Kuva Paula Tella.

TRIPIT! Toisissa tiloissa harjoitefestivaali

Tiistaina 15.12. klo 19-21 (EET)
Etänä Zoomin välityksellä

Toisissa tiloissa -ryhmä on vuodesta 2004 kehittänyt kollektiivisia ruumiillisia muodonmuutostekniikoita, joiden avulla ihmiset pääsevät kokemukselliseen yhteyteen ei-inhimillisten ilmiöiden ja olomuotojen kanssa. Vuosien varrella erilaisia harjoitteita on kehitetty jo kaksisataa. Yhdessä tehtävät harjoitteet ovat nautinnollisia. Ne vapauttavat osallistujan ainakin hetkellisesti ihmisen hahmosta ja identiteetistä.

Toisissa tiloissa on harjoitellut yhdessä jo 16 vuoden ajan joka tiistai-ilta. Joulukuun TRIPEISSÄ vieraillaan ryhmän tämän vuoden viimeisissä viikkotreeneissä ja tehdään harjoitteita yhdessä ryhmän ohjeistamana. TRIPEILLE voit osallistua ainoastaan Zoom-videoyhteyden välityksellä.

TRIPIT ovat maksuttomat, mutta huomioithan että TRIPIT tallennetaan ja tallennetta tai sen osia voidaan käyttää Toisissa tiloissa -ryhmän tiedotuksessa ja markkinoinnissa. Tämän vuoksi osallistua voi ainoastaan kamera päällä Zoomin kautta ja osallistujat saattavat näkyä TRIPEISTÄ tehtävässä tallenteessa.

TRIPIT järjestetään tällä kertaa kokonaisuudessaan englanninkielisinä.

Ilmoittautumalla sähköpostiin info@toisissatiloissa.net maanantaihin 14.12. mennessä saat linkin Zoomiin ja ohjeet osallistumiseen. Otamme mukaan ensimmäiset 50 ilmoittautunutta, varaathan siis paikkasi pian.

Lisää TRIPEISTÄ Toisissa tiloissa nettisivuilla.

Tervetuloa outoon seuraan!

Sinua voisi kiinnostaa

Festivaalit Tapahtumat