14.10.2021

Floor is Ours

Tule mukaan tutkimaan ja kehittämään välittämisen ja epäkohtiin puuttumisen kulttuuria

Esittävän taiteen ammattilainen, tule mukaan tutkimaan ja kehittämään välittämisen ja epäkohtiin puuttumisen kulttuuria!

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa tutkimuskokemusta – kiinnostus ja mahdollisuus osallistua yhdessä sovittavalla tavalla riittää. Kiinnostuitko? Järjestämme kolme samansisältöistä 45 minuutin verkkoinfoa eli valitse sopiva ajankohta ja tule mukaan:

ke 20.10.2021 klo 9 Lue lisää ja ilmoittaudu viimeistään 18.10.
to 28.10.2021 klo 16 Lue lisää ja ilmoittaudu viimeistään 26.10.
ma 1.11.2021 klo 12 Lue lisää ja ilmoittaudu viimeistään 28.10.

Jos ajankohdista mikään ei sovi, voit kysellä lisää ja ilmoittaa kiinnotuksestasi myös sähköpostitse (susanna.visuri@ttl.fi). Hanke ei voi maksaa tutkimukseen osallistumisesta palkkiota, mutta matkat yhteisiin tapaamisiin korvaamme ja niissä tarjotaan lounaat.

Floor is Ours! -hanke on jatkoa Floor is Yours! -hankkeelle (2018–2020), jossa selvitettiin esittävän taiteen alan turvallisuusjohtamisen ja -kulttuurin tilaa ja kehittämistarpeita. Lisäksi hankkessa kehitettiin käytännön menetelmiä, joilla turvallisen työskentelyn kulttuuria voitaisiin edistää. Hankkeen tuottama tieto ja työkalut on koottu verkko-oppaaksi: Esittävän taiteen turva- ja hyvinvointiraideri

Lue lisää Työterveyslaitoksen verkkosivulta

Sinua voisi kiinnostaa

Tapahtumat Ilmoitukset Avoimet haut