22.09.2022

Tuotantotyön kuormituksen purkaminen esittävän taiteen vapaalla kentällä -työpaja

4.10.2022 klo 14-16:30, Teams.
 
Alustajina työnohjaaja Pauliina Valtasaari ja Nea Leo TAKUsta. Aiheina oman työn rajaaminen, mielekäs työnkuva ja yhteisön/yksilön voimavarat.
 
Tapahtuma on Teatterikeskuksen jäsenille maksuton. Muille vapaan kentän toimijoille hinta on 30 € /osallistuja.
 
Pauliina Valtasaari on viulistitaustainen työnohjaaja (STOry, FINOD) ja kognitiivinen lyhytterapeutti. Valtasaari valmistelee tällä hetkellä väitöskirjaansa Taideyliopistoon kehittäen hankkeessaan työnohjausmetodia esittävien taiteiden alojen tarpeisiin ja työkulttuuriin. Valtasaarella on pitkä kokemus niin sinfoniaorkesterityöstä kuin freelancer-muusikkona toimimisestakin, joten hän tuntee omakohtaisesti esittävän taiteen alan ainutlaatuisia voimavara- ja kuormitustekijöitä. Työnohjaajana Valtasaari on keskusteleva ja utelias vierelläkulkija, joka on kiinnostunut taiteilijoiden elämänhistoriasta sekä tässä hetkessä nousevista ajatuksista ja tunteista. Valtasaaren työnohjausmetodin viitekehys on psykodynaamis-–kognitiivinen.
 
Nea Leo on Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKUn toiminnanjohtaja, joka työskentelee reilun ja kestävän työelämän puolesta. Ennen TAKUa Nea on työskennellyt muun muassa Taiteen edistämiskeskuksessa erityisasiantuntijana sekä projektipäällikkönä taiteen tiedotuskeskusten yhteisessä tuottajien kansainvälistymis-, johtamis- ja liiketoimintaosaamista kehittäneessä EU-hankkeessa.
TAKU on 3500 taide-, kulttuuri- ja tapahtuma-alan asiantuntijaa sekä esihenkilöä edustava ammattijärjestö, jonka jäseninä on monimuotoinen joukko hallinto-, tuotanto- ja asiantuntijatehtävissä työskenteleviä palkansaajia, itsensätyöllistäjiä, yrittäjiä ja opiskelijoita.
Lue lisää: www.taku.fi
 
Lisätietoja: anu.karanto@teatterikeskus.fi

Sinua voisi kiinnostaa

Tapahtumat Ilmoitukset Työpajat