28.08.2023

Tilastot infograafikuva kannesta

Työ tilastoihin! Esittävän taiteen tilastoinnin tietoiskut

 
Teatterin tiedotuskeskus TINFO järjestää tietoiskut Zoomissa esittävän taiteen tilastoista vastaaville henkilöille perjantaina 15.9.2023 klo 13–15. Tervetuloa!
 
Tilaisuuksissa TINFOn tilastolaatija Piia Volmari kertoo vuoden 2023 tilastokeruusta, sen aikataulusta ja muutoksista suhteessa edelliseen vuoteen. Tilaisuudessa käsitellään ainoastaan Teatterin tiedotuskeskuksen tilastointilomakkeita ja tiedonkeruuta. Piia vastaa myös tilastoihin liittyviin kysymyksiin. Tilaisuudet järjestetään peräkkäin samalla Zoom-kanavalla.
 
Tervetuloa mukaan vanhat ja uudet tilastojen toimittajat!
 
OHJELMA
 
klo 13.00          Esittävän taiteen vos-toimijat
klo 14.00          Rahoituslain ulkopuoliset teatteritoimijat
 
Ilmoittaudu mukaan webinaariin viimeistään torstaina 14.9.2023
 
Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita, osallistutko vos-toimijan tietoiskuun kello 13 vai rahoituslain ulkopuolisten teatteritoimijoiden tietoiskuun kello 14.
 
Voit myös esittää ennakkokysymyksiä tilastointiin liittyen.
 
Osallistumislinkki Zoomiin lähetetään ilmoittautuneille webinaaria edeltävänä päivänä.
 
 
Tilaisuus on maksuton.
 
Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Teatterin tiedotuskeskus TINFO, Piia Volmari, piia.volmari (a) tinfo.fi
 
 
TINFO kerää ja tuottaa vuosittain esittävän taiteen valtionosuusjärjestelmän piirissä olevien teatteri-, tanssi- ja sirkustoimijoiden ohjelmisto-, katsoja-, henkilöstö-, talous- ja palkkatilastot. Vos-järjestelmän ulkopuolisilta ammattiryhmiltä kerätään katsoja-, ohjelmisto- ja taloustilastot. Esittävän taiteen tilastot - teatterin, tanssin ja sirkuksen vuosi 2022 -julkaisu on luettavana sähköisenä tai sitä voi tilata painettuna kirjana osoitteesta tinfo@tinfo.fi. Esittävän taiteen tilastoja hyödyntävät mm. rahoittajat, päättäjät, tutkijat, median edustajat ja Tilastokeskus. Tilastot ovat vapaasti myös muiden käytettävissä.
 

Sinua voisi kiinnostaa

Tilastot Tapahtumat Ilmoitukset Työpajat