18.09.2020

työn näyttämö

Työn näyttämö -työyhteisökoulutuspäivät

Teatterikeskus ry, Suomen Teatterit ry ja Teatteri 2.0 järjestävät yhteistyössä työyhteisökoulutusta teatterialan ammattilaisille:

Forumteatteriesityksestä ja sitä syventävästä työpajasta koostuvassa Työn näyttämö -työyhteisökoulutuspäivässä käsitellään teatteria työpaikkana ja erityisesti teatterityöhön liittyviä vuorovaikutuksen kysymyksiä. Millaiset seikat tukevat tai estävät hyvää ja rakentavaa vuorovaikutusta, ja miten ne vaikuttavat arkityössä teatterissa?

Koulutukseen ovat tervetulleita mitä tahansa teatterin ammattiryhmää edustavat alan ammattilaiset vapaan kentän ryhmistä ja vos-teattereista sekä parhaillaan kentällä ilman vakituista taustayhteisöä työskentelevät freelancerit, joilla on kokemusta ammattiteatteriyhteisön osana toimimisesta.

Koulutuspäiviä järjestetään tänä syksynä kaksi, joista toinen kohdistettu erityisesti vapaan kentän yhteisöille ja freelancereille, toinen vos-teattereille ja freelancereille. Lisäksi tarkoituksena on järjestää keväällä 2021 saman sisältöinen päivä Tampereella.

Työn näyttämö -päivä Teatterikeskuksen jäsenyhteisöjen edustajille + freelancereille:
ma 19.10.
klo 10–16, KokoTeatterissa, Hämeentie 3, Helsinki.
Ilmoittautumiset 9.10.2020 mennessä, paikkoja rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä (freelancereille rajattu kiintiö): https://forms.gle/cZ7C1Z95AUFqMgkm9

Työn näyttämö -päivä Suomen Teatterit ry:n jäsenyhteisöjen edustajille + freelancereille:
ma 14.12.
klo 10–16, KokoTeatterissa, Hämeentie 3, Helsinki.
Ilmoittautumiset 4.12.2020 mennessä, paikkoja rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä (freelancereille rajattu kiintiö): https://link.webropolsurveys.com/S/30A573927725540E

Koulutuspäivän hinta: Teatteriyhteisöä edustavat osallistujat 35 €/hlö (sis. iltapäiväkahvit). Ilman vakituista taustayhteisöä työskenteleville (freelancerit) koulutus on maksuton.

Liitteenä tarkempi kutsu, jossa lisätietoja koulutuksista. Kaikki tiedot myös Facebook-tapahtumasta täällä:  tai nettisivuiltamme.

Sinua voisi kiinnostaa

Tapahtumat Koulutukset