13.10.2021

UNO Webinaari: Moniammatillinen vuorovaikutus työvälineenä

UNO Webinaari, osa 2 ti 26.10. klo 10-12.30 Zoom

Webinaarissa luodaan katsaus Uuden näytelmän ohjelman (UNO) Verkoston toimintaan ja syvennytään tarkastelemaan sen yhtä keskeistä työn tutkimisen alustaa, ajatushautomoa. Viiden vuoden ajan UNOn ajatushautomo on koonnut yhteen näytelmäkirjailijoita, teatterinjohtajia ja muita teatterin tekijäryhmiä jakamaan ammatillista ajattelua ja kehittämään asioita yhdessä eteenpäin. Erilaisin moniammatillisin kokoonpanoin on avattu kokemuksia olosuhteista, jotka vaikuttavat näytelmien päätymiseen näyttämöille, kantaesitysten parissa työskentelyyn sekä kirjailijoiden ja teattereiden väliseen vuorovaikutukseen.

Millaisia kohtaamisia ajatushautomoissa on syntynyt ja millaisia teemoja nämä kohtaamiset ovat nostaneet esiin? Mitä on kysytty ja keneltä? Minkä ammattiryhmien välinen yhteen tuleminen ja millainen vuorovaikutus on havaittu tärkeäksi? Millaisia kysymyksiä on välttämätöntä esittää ja millaista tietoa osapuolet tarvitsevat toisiltaan?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin webinaarissa vastaavat UNOn ajatushautomon toteutuksesta vastannut asiantuntija Kati Sirén sekä hankkeen johtaja Saara Rautavuoma. Lisäksi ääneen pääsevät Verkostossa vaikuttaneet ammattilaiset. Tilaisuudessa on myös aikaa osallistujien kysymyksille.

Webinaari on osa neljän etätilaisuuden sarjaa, jolla esitellään UNO-hankkeessa tehtyä työtä. Webinaarit ovat avoimia kaikille. Tulevat tilaisuudet järjestetään 30.11.2021 ja 18.1.2022. Lisätiedot www.uno-npf.fi.

Ilmoittautuminen viimeistään ke 20.10.2021
https://forms.gle/LHAmYwHG2fcf3dsH9

LISÄTIEDOT

Saara Rautavuoma, UNOn johtaja
p. 050 302 0706
saara@teatterikaksipistenolla.fi

www.uno-npf.fi

Sinua voisi kiinnostaa

Tapahtumat Ilmoitukset