18.01.2021

Universum tiedottajahaku

Universum hakee kaksikielistä tiedottajaa

Teatteritalo Universum hakee tiedottajaa, joka vastaa neljän jäsenteatterimme suomen- ja ruotsinkielisen esitystoiminnan tiedotuksesta ja markkinoinnista.

Teatteritalo on jännittävä työpaikka ja ympäristö keskellä Helsinkiä. Teatterimme tuottavat vuosittain lähes 100 esitystä. Toimintamme on vakiintunutta ja tulee laajenemaan lähivuosina. Työpaikka sijaitsee Perämiehenkadulla Punavuoressa mutta työn voi suorittaa osittain etänä.

Odotamme sinulta kokemusta ja/ tai näkemystä nykyesitysten moninaisista diskursseista sekä vapaan kentän työskentelytavoista. Olet innokas ideoimaan ja toteuttamaan toiminta-, viestintä- ja kommunikaatiotapoja, joilla tavoitat erilaisia yleisöjä. Lisäksi olet tehokas itsenäinen multitaskaaja, pidät järjestyksestä ja olet tottunut ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Työ edellyttää kaksikielisyyttä, hyvät IT-taidot ja digitaalisten medioiden tuntemus katsotaan eduksi. Työnkuva tarkentuu kokemuksesi ja osaamisesi pohjalta.

Työ on osa-aikainen (50%) ja alkaa 1.3.2021 tai erikseen sovitusti. Työsuhde on määräaikainen 28.2.2022 asti, jonka jälkeen se jatkuu mahdollisuuksien mukaan. Palkka on teatterin TES:n mukainen.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV 7.2.2021 mennessä osoitteeseen jan@universum.fi. Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Jan Liesaho, jan@universum.fi , 050-3210223.

Universum on neljän helsinkiläisen ammattiteatterin - Aurinkoteatterin, Teater Marsin, Sirius Teaternin ja Teatteri Venuksen - yhteinen yhdistys ja tila Helsingin Punavuoressa.

Teatteritalo Universum

Universum söker en tvåspråkig informatör

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat