25.08.2022

Ursa Verbum

Ursa Verbum - Viittomakielisen kirjallisuuden tapahtuma & Viittomakielinen runoklubi

Tämän viikon lauantaina järjestetään Ursa Verbum, jossa juhlitaan viittomakielistä kirjallisuutta

Viittomakielisen kirjallisuuden tapahtuma

Tähtipöly pöllyää lauantaina 27. elokuuta klo 10-15 Helsingissä Kulttuurikeskus Caisassa, kun Ursa Minor järjestää viittomakielisen kirjallisuuden tapahtuman Ursa Verbumin.

Saatat ihmetellä, mitä viittomakielinen kirjallisuus on? Viittomakielistä kirjallisuutta ovat muun muassa visual vernacular, tarinankerronta, runous ja laulut. 

Ursa Verbumissa on tarjolla kaikkia näitä eri workshoppien, satupajojen, luentojen ja keskustelun muodossa. Ohjelmaa tähdittävät viittomakieliset lahjakkuudet Suomesta ja mukana on myös tähtivieraat Ruotsista Jamila ja Amina Ouahid. Ohjelman tarjontaa löytyy vauvasta vaariin. Workshopit ovat viittomakielellä. Luennot ja keskustelut tulkataan suomeksi.

Ursa Verbum -tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Viittomakielinen runoklubi

Kun Ursa Verbum -päivä kääntyy iltaan, Kulttuurikeskus Caisassa istuudutaan nauttimaan viittomakielisestä ilmaisusta viittomakielisessä runoklubissa klo 20-22.

Viittomakielinen runoklubi järjestetään nyt neljättä kertaa. Luvassa on tähtivieraita Ruotsista, kun ihanat Amina&Jamila nousevat lavalle. Lisäksi näemme kotimaisia esiintyjiä ja runokurssien osallistujien esityksiä.

Varmaa on, että lavalla nähdään huikeaa viittomakielistä ilmaisua monenlaisessa muodossa. Tule mukaan nauttimaan!

Tapahtuma on K-18, lippu maksaa 5€. 

Viittomakielinen runoklubi tulkataan suomenkielelle. 

 

Lisätietoa Ursa Verbumista ja lipunmyynnistä löydät sivulta: www.ursaminor.fi/tule-mukaan

Kulttuurikeskus Caisa Kaikukatu 4 B, 00530 Helsinki

Tapahtumaa tukee Kulttuurikeskus Caisa, Pohjoismainen kulttuuripiste, Goethe-Institut Finnland, TAIKE, Viittomakielinen kirjasto.

Sinua voisi kiinnostaa

Tapahtumat Ilmoitukset