03.08.2020

Uudet Kaikukortti-verkkosivut julkaistu

Mikä Kaikukortti? Minulle Kaikukortti? Miksi mukaan toimintaan? Vastauksia löytää Kaikukortin valtakunnallisilta verkkosivuilta, jotka olemme juuri julkaisseet.

Uusilla Kaikukortti.fi-sivuillamme kerrotaan kattavasti Kaikukortista kaikille kiinnostuneille! Verkkosivuilta löytää tietoa niin Kaikukortin haltija kuin sellaiseksi haluava. Kortinjakajat ja kulttuuri- tai liikuntatoimijat sekä eri Kaikukortti-alueiden paikalliset vastuuhenkilöt löytävät sivuilta perehdytysmateriaalia ja ohjeita. Uudet kumppanit voivat tutkia, miksi kannattaa lähteä mukaan Kaikukortti-toimintaan, ja mitä se tarkoittaa. Kerromme sivuilla myös Kaikukortin ajankohtaisista uutisista ja tapahtumista.

Papunet-verkkopalvelu on tehnyt sivustolle saavutettavuusarvioinnin, ja Kaikukortti.fi täyttää WCAG 2.1 A- ja AA-tason vaatimukset. Sivustoa voi selata suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Tervetuloa tutustumaan Kaikukorttiin osoitteessa www.kaikukortti.fi!

Mikä Kaikukortti?

Kulttuuri kuuluu kaikille varallisuudesta riippumatta. Kaikukortin tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten ja perheiden mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään ja harrastaa taiteen tekemistä. Kaikukortilla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja esimerkiksi festivaaleille, teatteriin tai konsertteihin. Kortilla voi saada maksutta myös kansalaisopiston kurssipaikkoja. Kaikukortti edistää yhdenvertaisuutta ja kulttuurin saavutettavuutta. ”Kulttuurin merkitys henkiselle hyvinvoinnille ja mielialalle on oikeasti suuri” (Kaikukortin haltija Espoossa 2015). Valtakunnallisesti Kaikukorttia kehittää Kaikukortin tuki- ja kehittämispalvelu. Olemme osa Kulttuuria kaikille -palvelua, www.kulttuuriakaikille.fi.

 

Lisätietoja:

Kulttuuria kaikille -palvelu
Kaikukortin tuki- ja kehittämispalvelu

vs. hankejohtaja Seppo Mallenius
seppo.mallenius (a) cultureforall.fi
puh. 040 554 4321

hankekoordinaattori Marjo Oja-Kaukola
marjo.oja-kaukola (a) cultureforall.fi
puh. 040 669 6544

Sinua voisi kiinnostaa

Inkluusio Ilmoitukset