13.08.2021

Vaasan kaupunginteatteri hakee äänimestaria

Haemme äänimestaria määräaikaiseen työsuhteeseen 1.9.2021 – 30.6.2022.

Työtehtäviin kuuluu mm. esitysten äänitekninen toteuttaminen, äänien ajaminen esityksissä, esitysten pystytykseen ja purkuun liittyvät työt, teknisen kaluston ylläpito ja kehittäminen, ulosvuokraustilaisuuksien tekninen toteutus ja muut teatterien toimintaan liittyvät erikseen sovittavat työtehtävät.

Äänimestarina vastaat osaltasi esitysten korkeasta laadusta. Olet vahva äänen taitaja ja osaat soveltaa ammatillista osaamistasi laaja-alaisesti teatterissa. Äänimestarina toimit teatterimme ääni-osaston vastaavana teknisellä tasolla.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja edellytämme työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on paineensietokykyä, kykenet reippaaseen itsenäiseen työskentelyyn ja olet yhteistyökykyinen. Myös hyvä äänellinen ja tekninen ideointikyky sekä tietotekninen osaaminen ovat tässä tehtävässä välttämättömiä. Äänitekninen inframme perustuu Avid VENUE – järjestelmään.

Työaika on vaihteleva, sekä sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Etsimme rohkeaa ja avointa tiimipelaajaa yhteisöömme.

Vaasan kaupunginteatteri on Vaasassa toimiva suomenkielinen ammattiteatteri, joka kuuluu keskisuuriin, täyskunnallisiin teattereihin. Talossa on kaksi salia: 370-paikkainen Romeo-näyttämö ja 115-paikkainen Julia-näyttämö sekä ravintola Kulman näyttämö. Teatterin tuotanto on monipuolista, ja ohjelmistossa painotetaan musiikkiteatteria. Vaasan kaupunginteatteri tuottaa vuosittain 6-8 ensi-iltaa draamasta oopperaan. Vaasan kaupunginteatteri työllistää noin 70 henkilötyövuotta. Me Vaasan kaupunginteatterilaiset teemme työtä yhdessä tarjotaksemme laadukasta teatteritaidetta katsojillemme. Haluatko sinä olla mukana kehittämässä energistä taidelaitostamme?

Työpaikka: Vaasan kaupunginteatteri, Pitkäkatu 53, Vaasa.
Tehtäväkohtainen palkkaus: Teatterialan työehtosopimus.
Työsuhteen muoto: Määräaikainen (sijaisuus) 1.9.2021 – 30.6.2022

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tiedustelut vain puhelimitse, arkisin klo 10-12, tekninen päällikkö Juha Palo, puh. 040 775 8528

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen 19.8.2021 klo 14:00 mennessä sähköpostitse: juha.palo@vaasa.fi Haastattelemme hakijoita jo haun aikana.

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat Avoimet haut