17.09.2020

Vaasankt_järjestäjä

Vaasan kaupunginteatteri hakee järjestäjää

Haemme järjestäjää määräaikaiseen työsuhteeseen 7.10.2020-31.10.2021. Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaista tilannetajua, järjestelmällisyyttä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme hakijalta joustavuutta, paineensietokykyä ja hyvää IT-osaamista. Teatterialan tuntemus ja kokemus katsotaan eduksi. Työaika on vaihteleva, sekä sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Etsimme rohkeaa ja avointa tiimipelaajaa yhteisöömme.

Vaasan kaupunginteatteri on Vaasassa toimiva suomenkielinen ammattiteatteri, joka kuuluu keskisuuriin, täyskunnallisiin teattereihin. Talossa on kaksi salia: 370-paikkainen Romeo-näyttämö ja 115-paikkainen Julia-näyttämö sekä ravintola Kulman näyttämö. Teatterin tuotanto on monipuolista, ja ohjelmistossa painotetaan musiikkiteatteria. Vaasan kaupunginteatteri tuottaa vuosittain 6-8 ensi-iltaa draamasta oopperaan. Vaasan kaupunginteatteri työllistää noin 70 henkilötyövuotta. Me Vaasan kaupunginteatterilaiset teemme työtä yhdessä tarjotaksemme laadukasta teatteritaidetta katsojillemme. Haluatko sinä olla mukana kehittämässä energistä taidelaitostamme?

Työpaikka: Vaasan kaupunginteatteri, Pitkäkatu 53, Vaasa

Tehtäväkohtainen palkkaus: Teatterialan työehtosopimus

Työsuhde alkaa: 7.10.2020 tai sopimuksen mukaan

Työn kesto: noin 12 kk

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tiedustelut vain puhelimitse, tekninen päällikkö Juha Palo, puh. 040 775 8528. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen 30.9.2020 mennessä sähköpostitse: juha.palo@vaasa.fi.

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikka