13.01.2021

Helsingin kaupunki_Toimialakuva_Kulttuurin_ja_vapaa-ajan_toimiala.jpg

Valaistusmestari Kulttuurikeskus Caisaan

Haemme valaistusmestaria vakituiseen työsuhteeseen Kulttuurikeskus Caisaan. Caisa on 1996 perustettu kulttuurikeskus, joka edistää taiteen ja kulttuurin keinoin Helsingin kehittymistä monimuotoiseksi kaupungiksi. Caisassa järjestetään esityksiä, tapahtumia ja näyttelyitä sekä annetaan taideopetusta. Tiloja vuokrataan myös eri käyttäjille.

Valaistusmestarina työskentelet osana Caisan yhdeksänhenkistä tiimiä ja äänimestarin työparina. Työsi on vierailevien koti- ja ulkomaisten taiteilijaryhmien asiakaspalvelutyötä saliesitysten valaistusmestarina. Työtehtäviisi kuuluvat salityöskentelyn yleinen valvominen, esitysten ja tapahtumien rakentaminen, esityksen aikaiset näyttämötehtävät sekä purku. Valaistusmestarina tehtäviisi kuuluvat myös työskentely salien ulkopuolella mm. auloissa, aukioilla ja muissa ulkotiloissa tapahtumissa ja ulkolavoilla, sekä gallerioiden näyttelyiden valaistuksen rakentaminen. Vastaat esitysten valaistusten ja projisointien toteutuksesta itsenäisesti tai annettujen suunnitelmien mukaan.

Yhdessä Caisan tiimin kanssa osallistut esityskausien ohjelmiston kuratointiin sekä tuotannolliseen ennakkosuunnitteluun ja toteutukseen yhteistyössä esiintyvien asiakkaiden kanssa. Osallistut valoteknisen laitteiston hankintaan, laiterekisterin ja huoltotoiminnan organisointiin yhdessä äänimestarin ja Caisan johtajan kanssa. Kaluston, laitteiston, työ- ja esiintymistilojen ylläpito, varastointi ja huollot ovat myös osa sinun tehtäviäsi.

Osallistut riskiarviointiin, turvallisuushavaintojen tekemiseen ja työturvallisuuden kehittämiseen. Vastaat valaistustyön yleisestä turvallisuudesta ja huolehdit, että työssä noudatetaan työ ja asiakasturvallisuusmääräyksiä.

Tehtävän vaatimuksina ovat soveltuva korkeakoulututkinto ja työkokemus alalta. Riittävän laaja työkokemus moniammatillisesta näyttämötyöstä.

Tehtävässä edellytetään riittävää suomen ja englannin kielen taitoa, projisointi- ja valaistustekniikan syvällistä osaamista, näyttämö- ja äänitekniikan perusteiden ja työ- ja asiakasturvallisuuden hallintaa sekä organisointikykyä.

Toivomme tehtävään valittavalta hyviä yhteistyötaitoja, positiivista palveluasennetta, painesietokykyä ja aitoa kiinnostusta taiteeseen sekä hyvää ymmärrystä moninaisuudesta. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset näyttämään osaamisesi ja kehittymään innostuneen tiimin mukana.

Haku päättyy 25.01.2021 klo 16:00
Palkka 2400 €/kk+ilta- ja vkl-lisät

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kulttuurikeskus Caisan johtaja, Cátia Suomalainen Pedrosa, catia.suomalainenpedrosa@hel.fi, 0407542303 Lisätietoja voi pyytää: Ti 12.1. klo 14-16, Pe 15.1. klo 10-12, To 21.1. klo 10-12

Lisätietoa

www.caisa.fi

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat