17.11.2020

Valkeakosken kaupunginteatteri hakee teatterisihteeriä

Haemme vakituiseen työsuhteeseen teatterisihteeriä Valkeakosken kaupunginteatteriin, joka on pitkät perinteet omaava ammattijohtoinen harrastajateatteri. Tehtävä tulee ottaa vastaan 18.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.  

Teatterisihteerin tehtäviin kuuluu mm. teatterin myynninedistäminen, myyntistrategian ja digitaalisen markkinoinnin ideoiminen ja kehittäminen yhdessä teatterinjohtajan kanssa, teatterin ryhmämyynti, lipunmyynnin pääkäyttäjän tehtävät sekä tilavuokrausten koordinointi ja hoitaminen.

Teatterisihteeri tekee tiivistä yhteistyötä talon oman tuotantokoneiston kanssa.
Tehtävä edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, myyntitaitoa ja järjestelmällisyyttä. Rohkeutta ja halua olla ihmisten kanssa, hyviä vuorovaikutustaitoja, huumorintajua ja joustavuutta. Erilaisten tietojärjestelmien ja julkaisujärjestelmien hallinta katsotaan tehtävässä eduksi
Toivomme myös kokemusta vastaavista tehtävistä.

Työssä on mahdollista vaikuttaa omiin työaikoihin, toisinaan työ voi olla ilta- ja viikonloppupainotteista. Tehtävän työaika on 36,25 h/vko. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.  
Vapaamuotoiset hakemukset kelpoisuuden osoittavine tutkintotodistusjäljennöksineen ja mahdollisine suosituksineen on toimitettava 4.12.2020 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, (työavain 321978) tai postitse os. Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski (kuoreen merkintä ”Teatterisihteeri”).  

Haastattelut pidetään 10.12.2020.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.
Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Lisätietoja antavat 30.11.2020
teatterinjohtaja Minna Kangas, puh 040 335 7023
kulttuuritoimenjohtaja Reijo Tepsa, puh. 040 335 7020.

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat