28.04.2021

Vartiovuori open stage

Vartiovuori Open Stage  - menoa ja meininkiä Vartsikalla!

Turun Kesäteatteri joutui perumaan maaliskuussa Me Rosvolat-produktion kesältä 2021 koronapandemian vuoksi.  

Teatteria ylläpitävä Turun Työväen Teatterin kannatusyhdistys r.y. on päättänyt toteuttaa tulevana kesänä korvaavana taiteellisena toimena Vartiovuori Open Stage -kesän. Mikäli koronatilanne ja rajoitukset sallivat, teatteri näkee mahdollisena tarjota sisätilaa turvallisemman ulkonäyttämön avoimeen käyttöön.  Teatteri alueineen tarjoaa upeat puitteet ja viime kesät ovat näyttäneet teatterin tiloineen sopivan moneen erilaiseen tilaisuuteen ja tapahtumaan. Eri luovan alan toimijat ovat vailla tilaa sekä mahdollisuutta tehdä työtä ja perheet viime kesän tapaan liikkeellä. Vartiovuori saattaa näin tekijät ja katsojat yhteen.

Vartiovuori Open stage-konsepti koostuu kolmesta kokonaisuudesta: Lasten ja nuorten Open Stage, harrastus- ja seuratoiminnan esitykset/tapahtumat sekä muiden tapahtumajärjestäjien tapahtumat (mm. konsertit). Teatteri vuokraa teatteritilaansa sen hetkiset rajoitukset huomioiden erilaisin palveluin, vailla tilaa oleville kulttuuritoimijoille, kuten teatteri-, tanssi- ja sirkusryhmille, yhdistyksille, päiväkodeille, seuroille ja kulttuuritapahtumille.  


#MeidänVartiovuori

Vartiovuori on Turun kansallisaarre, jonka tilat taipuvat moneen. Avaamalla teatterin erilaisten kulttuuritoimijoiden käyttöön saadaan teatterille tekijöitä ja kokijoita.  Tämä kokonaisuus tuo hyvää elämystarjontaa koko kulttuurikentälle. Turun Kesäteatteri kokee tärkeäksi tarjota eri toimijoille mahdollisuuksia toteuttaa taiteellisia produktioita.  Tätä kautta perheet saavat tilaisuuden elämyksiin ja toiminta osallistaa heitä yhteisöllisen kulttuuritoiminnan kautta.  Vartiovuoren kesäteatterille ja puistoon saadaan ”hyvää pöhinää” läpi kesän.

Kesälle on luvassa niin koko perheen tapahtumia kuin konsertteja aikuiseen makuun.
Tiedotamme näistä yhteistyökumppaniemme kanssa kevään mittaan.

Lue lisää: Turun Kesäteatteri Vartiovuorella