Pasi Lampela: Granada

Pasi Lampela: Granada

20.00 €

Työlleen omistautuneiden ihmisten mutkikkaat suhteet peilautuvat Euroopan sotaisaan menneisyyteen ja levottomaan nykyisyyteen Pasi Lampelan uudessa draamakomediassa.

Nelikymppinen Kirsi ja viisikymppinen Harri ovat entiset rakastavaiset, jotka päätyvät yhteiseen hotellihuoneeseen Granadassa, Andalusian sydämessä. Kumpikaan heistä ei ole päässyt ylitse kolme vuotta sitten äkillisesti päättyneestä, intohimoisesta suhteestaan. Kirsi tutkii Espanjan sisällissodassa taistelleen isoisänsä vaiheita. Harri on puhunut itsensä mukaan matkalle vakaana aikomuksenaan selvittää välinsä Kirsin kanssa lopullisesti. Kaksi ihmistä, jotka ovat tottuneet hukuttamaan surunsa työhön, joutuvat pysähtymään. Granadassa, vanhan maailman loiston keskellä ja heillä on kolme päivää aikaa kohdata itsensä ja toisensa.

Kirjailija ja ohjaaja Pasi Lampela (s. 1969) kuuluu 2000-luvulla esiin nousseen teatterisukupolven keskeisiin nimiin. Hän on kirjoittanut kuusitoista näytelmää. Omien näytelmiensä lisäksi hän on ohjannut useita maailmankirjallisuuden klassikkonäytelmiä. Lampela on kirjoittanut myös kolme novellikokoelmaa ja romaanin sekä tv-käsikirjoituksia.

Suomalaisia nykynäytelmiä -kirjasarjaa rahoitetaan joukkorahoituskampanjalla.
Lisätietoa.

20.00 €